Ibiza update

Partyscene Redactie | 9 mei 2005
headlines


- Kelis maakt haar opwachting op 8 juli in de Pacha tijdens Pure Pacha. Ze zal een live PA doen tijdens de dj-set van Pete Tong. Ze zal drie nummers zingen. Jade jagger, de dochter van, zal de backroom hosten tijdens Pure Pacha.
-Danny Tenaglia gaat weer draaien in Space. Hij heeft aangekondigd deze zomer vier keer op het eiland te zullen draaien. Twee keer in Pacha en twee keer in Space. Hij keert voor het eerst sinds jaren weer terug naar laatstgenoemde club voor een legendarische set.
-Het terras van Space heeft een nieuw dak en een nieuwe geluidsinstallatie.
-Strandtent Bora Bora moest vorig jaar noodgedwongen haar deuren sluiten op last van de politie en zag het er niet naar uit dat de strandtent haar deuren nog opnieuw zou openen. Maar…verrassend genoeg maken ze zich op voor het nieuwe seizoen en kan er weer gedanst worden. Of er buiten weer dj’s zullen draaien is nog niet zeker. Ook DC10 is dit jaar gewoon weer open, ook het terras. Voor hoe lang blijft de vraag!
- mega club Mannumision verandert haar muzikale beleid. Zo is de New Yorkse rockband Fischerspooner de hele zomer resident.
-Defected maakt zich op voor haar derde seizoen op het eiland en verruilt club El Divino voor de Pacha.
-Cocoon host weer de populaire maandagavond in Amnesia.

De line-up van de hele zomer is grotendeels bekend. Wil je weten welke dj’s er draaien in de periode dat jij er bent? Check dan op www.ibiza-spotlight.com de line-up van alle clubs. Je vindt in de Ibiza Party-calendar (onder clubbing) een handig overzicht per maand!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws