Mysteryland 2005 line up woensdag bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We zijn inmiddels acht maanden verder, maar de vuurwerkshow bij Marco V, het optreden van Erick Morillo met drummer Tommy Lee, de afgeladen Q-dance stage en de helikopterlanding van Tisto liggen nog vers in het geheugen. Om nog maar te zwijgen van de nephuwelijken, de boze kabouters, de rijen voor het Love Motel of wat er zich allemaal afspeelde bij Ex-Pornstar.

Mystery Land is een uniek festival. Op geen enkel ander evenement valt zoveel te zien en te beleven. Dat zal op zaterdag 27 augustus opnieuw blijken, wanneer het mooiste festivalterrein van Nederland (de voormalige Floriade in de Haarlemmermeer) wederom het decor vormt voor de daverende afsluiter van het festivalseizoen.

Op het moment van schrijven wordt de laatste hand gelegd aan de muzikale programmering. Ook dit jaar gaat het festival de samenwerking aan met de beste dancelabels en organisaties. Op woensdag 11 mei 2005 om 17:00 uur wordt de complete line-up bekend gemaakt, maar hier zijn alvast de hosting partners van Mystery Land 2005



COCOON: Elk jaar een doorslaand succes op Mystery Land: de uitpuilende Cocoon-tent, gehost door Sven Vth. De Duitse godfather of techno zal zich ook dit jaar omringen door een hele reeks grote techno-djs.

EVERYBODY: Sander Kleinenberg, een van de allergrootste internationale namen van dit moment, is met Stef Vrolijk de man achter het veelgeprezen Everybody, dat dit jaar voor het eerst een eigen tent host op Mystery Land.

Q-DANCE: De jongens van Q staan niet alleen garant voor het beste wat de harde stijlen te bieden hebben, maar ook voor adembenemende podiumontwerpen, waarvan je kin op je schoen valt.

SUBLIMINAL SESSIONS: Subliminal Sessions is het eigen podium van de Newyorkse housepionier en Subliminal labelbaas Erick Morillo, die vorig jaar op Mystery Land een geweldig feest neerzette.

BLACKHOLE: Het Nederlandse Black Hole-label staat voor kwaliteits trance en techno. De labelmaten en vrienden van de nummer 1 DJ van de wereld weten wat de bezoeker beweegt.

FELIX DA HOUSECAT AND DECKED OUT: De Amerikaanse Felix Da Housecat speelde een sleutelrol in de doorbraak van de electro-clash. In samenwerking met zijn boekingskantoor Decked Out host de houselegende een eigen podium op Mystery Land. Electro en eighties-dance voor de 21ste eeuw.

THE BEATCLUB: Wegens succes geprolongeerd: de Beatclub van dj Per. Bekend van de legendarische, vaak illegale partys uit de vroege jaren negentig. Verwacht ook dit jaar een stortvloed van classics en andere hoogtepunten uit de vroegse housejaren en een weerzien met verloren vrienden en bekenden van de eerste housegeneratie.

Verder onder andere MADHOUSE, 4N, ALL IS ONE, CHEESE, CLUB LOVE en een geheel eigen (erotisch, pornografisch en natuurlijk compleet over de top) eiland voor EX-PORNSTAR.

Tickets kosten 52,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via TicketOnline.nl, 0900 300 6000 (45cpm) of via de filialen van Ticketbox en Free Record Shop.

MysteryLand
Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is mystery.
27 Augustus 2005
Haarlemmermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws