Hotel California in Panama (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na het succes van de mede door hun georganiseerde Betty Ford Clinic in Rotterdam zal het illustere duo ook Amsterdam eindelijk weer een waardige gayminded avond gaan geven: Hotel California.

Organisatoren Thunderpussy & DD King over hun gang richting Amsterdam; Hotel California, onze nieuwe spectaculaire gayavond, is een logisch gevolg op het immense en nog immer voortdurende succes van De Betty in Rotterdam. Wij zijn van mening dat het Amsterdam ontbreekt aan een goede en kwalitatieve gayavond waarbij sfeer en beleving de boventoon voeren. Alles kan, alles mag en iedereen is welkom, maar verwacht bij ons geen ranzige darkrooms, gespierde ontblote bovenlijven of de typische snormans met leren broek. Hotel California gaat in ieder geval een supergezellige en uitbundige avond voor gay(minded) mannen en vrouwen worden. Met uiteraard fantastische djs en acts. Amsterdam zal nog wat gaan beleven!


Ehh...

Ook de vraag waar de originele titel vandaan komt werd voorgelegd aan het in Rotterdam wereldberoemde tweetal. The Eagles zongen het al in 1975; Hotel California, you can check out anytime you like, but you can never leave. Hotel California, als metafoor voor drugs- en drankgebruik, gaat zo verslavend zijn dat je nooit meer weg zal willen gaan! Een titel met een dubbele bodem dus. Nadat je je eenmaal hebt overgegeven aan het op het eerste gezicht zo onschuldige Hotel California ben je tijdens je eerste bezoek al compleet in de ban van ons nieuwe geesteskindje. Er is geen ontkomen aan!

De eerste editie van Hotel California, op zondagavond 22 mei, gaat om 19.00 uur van start. Op het programma staan Erick E, Mike van Loon, Irwan, MC Nova a.k.a. Queen of Coke en natuurlijk Thunderpussy & DD King themselves. Het spectaculaire en spraakmakende entertainment wordt gedaan door Bitches on Speed. Meer info is te vinden op www.mawparty.nl

Hotel California
Zondag 22 mei 2005
19.00 01.00 u.
Panama Amsterdam
Oostelijke Handelskade 4
Entree: 15,00 euro

The Royal Suite: Erick E, Mike van Loon, MC Nova a.k.a. Queen of Coke
The Lobby: Thunderpussy & DD King, Irwan
Entertainment: Bitches on Speed

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws