Armada Night Kick off Party Ibiza Summer 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze zomer keert hij terug naar Ibiza voor een nieuwe reeks. De Kick Off vindt plaats op de Ocean Diva in Amsterdam op vrijdag 3 juni.

Ibiza en Amnesia denken nog steeds terug aan de serie daverende clubavonden die Armin van Buuren vorig jaar op het eiland verzorgde. Natuurlijk draaide Armin al vaker op "La Isla Blanca" maar niet eerder was de nummer #3 dj ter wereld host van zijn eigen avond. De Armada Night werd na zeven edities op dinsdag een begrip in Amnesia. Deze zomer keert Armin terug naar Ibiza op de dinsdagavond voor maar liefst tien Armada Nights. Maar eerst is Amsterdam aan de beurt!

Want op vrijdag 3 juni vindt op de Ocean Diva, het grootste evenementenschip van Europa, de officile Kick Off Party van een nieuwe serie Armada Nights plaats. De presentatie vindt plaats in samenwerking met Amnesia. Zoals bij iedere Armada Night staat Armin van Buuren zelf centraal. Van Buuren is een van de succesvolste djs van Nederland en ver daar buiten. Met zijn geheel eigen sound weet hij een enorm groot publiek te bereiken dat valt voor de meeslepende melodielijnen en magistrale breaks. Tijdens de Kick Off brengt Armin van Buuren het Ibiza-gevoel naar Amsterdam.

Maar de Armada stal bestaat uit meer dan Armin alleen. Naast van Buuren verschijnt tijdens deze Armada Night nog meer bewezen talent achter de draaitafels. Zo is dj Remy aanwezig, de Haagse topper die voor altijd lid blijft van de eerste lichting succesvolle djs. Verder Harry Lemon, ook bekend als Lemon8 wiens producties en draaistijl verder gaan dan progressive. Brian Cross neemt samen met Perry ONeil de funky aftrap van deze Kick Off voor zn rekening.

Locatie: Ocean Diva, docking at Passenger Terminal Amsterdam (Piet Heijnkade)
Line up: Armin van Buren, Remy, Harry Lemon, Perry ONeill en Brian Cross
Voorverkoop: via ticketbox, kaarten kosten 21,75 (ex fee)
Boarding: 22.00 01.00 Sailing: 01.00 04.00 End: 05.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws