Eerste namen Solar Weekend Festival bekendgemaakt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Solar heeft in hartje zomer een superbreed programma dat bol staat van binnen- en buitenlandse muziektoppers. Organisator Extrema verrast met bijvoorbeeld een live-optreden van de Freestylers, Beef, Brainpower en dj-grootheden Johannes Heil, Kenny Larkin, Roog en Michel de Hey.

Het Solar Weekend Festival staat voor het echte festivalgevoel, vertelt Extrema-directeur Marcel Mingers enthousiast. Gewoon lekker feesten en chillen op een zomers festival met een brede programmering boordevol pop, house, rock, techno, reggae en techhouse. En omdat het om een meerdaags festival gaat, heeft het festival natuurlijk ook een kampeerterrein! De Solar-camping ligt aan het water en je kunt er van vrijdag tot en met maandag heerlijk relaxen op het strand.

Naast areas en tenten waar van alles te doen is, telt Solar Weekend Festival maar liefst zes muziekareas. Op het hoofdpodium staan de mainstream hoofdacts geprogrammeerd en de 3FM-tent belicht vooral de serious music kant van het festival. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor elektronische muziek! In de Housetent wordt lekker Nederlands geprogrammeerd met onder meer Victor Coral, Roog en Benny Rodrigues. In de andere area staan internationale zwaargewichten uit de techno/techhouse-scene achter de decks. Ook introduceert MTV haar Art Lounge waar je naar je eigen muziek kunt luisteren en ondertussen een vet kunstproject bewondert. Hierover later zeker meer!

De laatste area is The Beach! Geniet hier met je voeten in het zand van de ultieme vakantie-vibe! Op zaterdag zonnige latin n bossasoul en op zondag eerst heerlijk chillen la Ibiza en later op dag: party gehost door een bijzondere grootheid in het clubcircuit


Het festivalterrein...

Okay, genoeg weggedroomd. To the point nu, want inmiddels is een klein deel van de programmering bekend en die willen we je natuurlijk niet onthouden! De volgende namen zijn inmiddels bevestigd:

FREESTYLERS *live // BRAINPOWER // JOHANNES HEIL *live // MICHEL DE HEY // REMY // BEEF // VICTOR CORAL // ROOG // BENNY RODRIGUES *2 days // KENNY LARKIN // CHUCKIE // QUAZAR *live // BRIAN S // MARCELLA // MATTHEW DEKAY

En dit is nog maar een kwart van alle acts die geboekt zullen worden voor Solar!!!

Wordt vervolgd

Zaterdag 7 mei 2005 start de voorverkoop via TicketBox en de bekende voorverkoopadressen.


Solar Weekend Festival
Maasplassen Roermond

Zaterdag 13 augustus 2005 13.00 uur tot 01.00 uur
Zondag 14 augustus 2005 11.00 uur tot 23.00 uur

Camping Vrijdag 12 augustus 12.00 uur t/m maandag 15 augustus 12.00 uur

Tickets (excl.fee)
zaterdag 38,-
zondag 38,-
zaterdag + zondag 58,-
za+zo+camping 68,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws