Just.in.terested neemt dancepubliek onder de loep

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het project Just.in.terested wil onderzoeken hoe het uitgaanspubliek is verdeeld over deze stijlen en waarom mensen kiezen voor n specifieke stijl of juist een combinatie van muzieksoorten. Met de uitslag van het onderzoek moet in ieder geval worden aangetoond hoe divers de huidige dancescene is, want voor een groot deel van de samenleving is dance nog steeds n geheel, het moge duidelijk zijn dat dit niet het geval is.

Voor het slagen van dit project is het cruciaal dat er een online enqute door een zeer grote/brede doelgroep wordt ingevuld. Hiervoor maken we gebruik van verschillende partners, zoals in deze Phono.

Tegenover het invullen van de enquete staat een verloting van vijftig vrijkaarten voor een bekend housefeest in je favoriete stijl. Tevens zal er een reis naar Londen voor twee personen met een aansluitend feest verloot worden. Het invullen van de vragen zal ongeveer tien minuten in beslag nemen, zet een muziekje op dan vliegt de tijd.

Natuurlijk wordt er zeer vertrouwelijk met de verkregen informatie omgesprongen.

Wij wensen iedereen veel partypleasure en succes met het invullen van de enqute. Hoe de uitslag ook moge zijn, als danceliefhebbers blijven we n grote familie: Dance is a Feeling.

Je vindt de enquete hier: www.just-in-terested.tk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws