Dj Sasha voor het goede doel

Partyscene Redactie | 28 april 2005
headlines


Involved Events is in het leven geroepen door dj Sasha. Door middel van een veiling hoopt de organisatie zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de kinderen die slachtoffer zijn geworden van de zeebeving afgelopen december. Er gaat een aantal items onder de hamer, waaronder gesigneerde foto’s, t-shirts, cd’s en vinyl.
De actie is al begonnen en er zijn inmiddels al heel wat dingen verkocht. Een nieuwe Allen & Heath Xone:92 mixer, die Sasha heft gebruikt tijdens een benefietoptreden in Orlando en de master, waarvan de 50e release van het Bedrock Label is geperst, tesigneerd door John Digweed. Samen hebben deze spullen meer dan 1800 dollar opgebracht.
Verder zijn er nog pakweg 400 dance-prijzen te koop, waaronder Sasha’s ‘Involver’-album en een hele rits Renaissance-cd’s inclusief limited editions van ‘Sasha & John Digweed: Renaissance the Mix Collection 10th Anniversary Edition’.
Bovendien is de veiling via het internet actief. AOL Music zendt een speciale mix van dj Sasha live uit. Meer dan een miljoen mensen hebben de link al aangeklikt om de set te beluisteren. De actie duurt tot 3 mei.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws