Mystery Land hosts bekend

Partyscene Redactie | 27 april 2005
headlines


De vuurwerkshow bij Marco V, het optreden van Erick Morillo met drummer Tommy Lee, de afgeladen Q-dance stage en de helikopterlanding van Tiësto liggen nog vers in het geheugen. Om nog maar te zwijgen van de nephuwelijken, de ‘boze’ kabouters, de rijen voor het Love Motel of wat er zich allemaal afspeelde bij Ex-Pornstar.

Dit jaar gaat Mystery Land op 27 augustus een samenwerking aan met de volgende organisaties:

Cocoon met een tent gehost door Sven Vath. De Duitse godfather of techno zal zich ook dit jaar omringen met een reeks grote techno-dj’s.

Everybody Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg hosten dit jaar voor het eerst een eigen tent.

Subliminal Sessions Wegens succes geprolongeerd: het eigen podium van Subliminal labelbaas Erick Morillo.

Blackhole De labelmaten en vrienden van de “nummer 1 dj van de wereld” staan garant voor kwaliteits trance en techno in deze tent.

Felix da Housecat / Decked Out In samenwerking met zijn boekingskantoor Decked Out host house / electro legende Felix da Housecat een eigen podium op Mystery Land met electro en eighties-dance voor de 21ste eeuw.

The Beatclub van DJ Per. Bekend van de legendarische, vaak illegale party’s uit de vroege jaren negentig. Verwacht ook dit jaar een stortvloed aan classics.

Verder onder andere Q-Dance, Madhouse, 4N, All Is One, Cheese, Club Love en een geheel eigen eiland voor Ex-Pornstar!

Tickets kosten 52,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via TicketOnline.nl, 0900 300 6000 (45cpm) of via de filialen van Ticketbox en Free Record Shop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws