Acid meerdaagse in Tivoli

Partyscene Redactie | 27 april 2005
headlines
Zaterdag 14 mei Tivoli (De Helling 7)

De zaterdag is ingeruimd voor live-acts. Acid pionier Mike Dredd zou je kunnen kennen van knallers als Macrocosm en Needlecracker. Live staat hij garant voor het betere piepknor werk. Funckarma wordt gevormd door twee Nederlandse broers die, geloof het of niet, de achternaam Funcken gemeenschappelijk hebben. Ze mixen hun acid met hiphop, house, drum 'n bass en breakbeats. Ook uit Nederland: Acid Battle. Tussen de optredens door zorgen dj's Freek Fabricius en Stineaux voor het nodige acidgeweld.

Zondag 15 mei: Tivoli (Oudegracht 245)

De zondag staan er alleen maar dj's op het programma. De Acid Junkies behoeven eigenlijk geen introductie meer. Door de jaren heen zijn zij trouw gebleven aan de oorspronkelijke Chicago-sound, maar als dj's draaien ze alle verschijningsvormen van acid. DJ Placid houdt zich volgens zijn site acid-house.net alleen maar bezig met 'the real acid', dus dat kan bijna niet misgaan. Last but not least, maakt Josh Wink het programma compleet. Sinds Higher State Of Consciousness lijkt hij niet meer naar bed te gaan zonder een dosis acid en het zou ons ook niet verwonderen als hij met een 303 onder zijn bed zou slapen.

Zowel op de zaterdag als de zondag begint het om 23.00 uur te borrelen. Kaarten voor de zaterdag kosten 10 euro, zondag betaal je 15 euro. Passe-partouts gaan over de toonbank voor 22,50 euro.

Partyscene mag 3 x 2 passe-partouts weggeven. Kijk in de "Winnen" sectie om mee te dingen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws