Alle aapjes kijken!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Iedereen die Ape in het verleden een warm hart heeft toegedragen is welkom op dit feest. Het evenement APE is, vooralsnog, eenmalig te ervaren en is daarom uniek voor de bezoekers van Dance feesten. De avond in de Powerzone zal gevuld worden met heerlijke techno, electro en trashy sounds. De line up liegt er dan ook niet om.

De line up is samengesteld met djs waarvan verwacht wordt dat zij een mooie set neer zullen zetten maar tegelijkertijd ook de sfeer tot een maximum kunnen brengen.

De special van de avond is Jori Hulkkonen. Dit Finse genie zal zijn nieuwe album Dualizm komen presenteren. Na vele jaren produceren wil hij zijn nieuwe meesterwerk op APE aan het enthousiaste publiek laten voelen. Bart Skils is de vertegenwoordiger van Nederlandse techno deze avond. Zijn funky tech-beats worden al meer dan een jaar aanbeden door de echte kenners, funky and danceable.

Er is een nieuwe act aan het broeien in Nederland. Wie af en toe in het LVC in Leiden is geweest moet ze kennen. All Hands on Decks is een vijf-persoons dj-act op tien decks! Deze show zal alle aapjes laten dansen en schreeuwen om meer. Kan je niet wachten en wil je ze nu beluisteren? Dat kan op www.allhandsondecks.com. De populaire Don Diablo heeft zich in de laatste jaren extreem ontwikkeld. Hij is volledig omgeslagen naar de mooie kant van de funky, trashy sounds. Met heerlijke rock, soul en funk samples brengt hij house naar een new level.

Jesse Voorn & Nic-O hebben allebei iets te melden aan het publiek. Jesse onderscheidt zich duidelijk van zijn broer met de samenkomst van verschillende muziekstromingen in zijn sets. Hij geeft zijn set deze avond weg tezamen met Nic-O. Deze journalist voor De Telegraaf wil laten zien dat ook hij kan meedraaien op hoog niveau. Check www.jessevoorn.com voor een sample.


Aapjes kijken...

Kid Goesting is ook van de partij met zijn punky electrofunk. Namens blacklabel komt hij de avond versieren op een zijn eigen, aparte manier. Gino Gisberto heeft al meerdere goede sets op zijn naam staan. Op avonden met James Holden, Lucien foort, Roog, Ozgr Can en Victor Coral heeft hij zich goed kunnen bewijzen dat hij niet onderdoet aan deze grootheden. Size is een opkomend talent uit Leiden. Deze man heeft zich tegenover Ape goed bewezen in zijn kunsten als minimal techno dj. Een kersverse minimal live act komt deze avond ten tonele. Jason & the Argonauts zijn dan ook een toekomstige sensatie.

Diverse organisaties hebben het mogelijk gemaakt om hoogstaande djs en live acts te presenteren op Ape. Wij danken 1Management, Mojo, SML-Agency en alle andere personen die hieraan hebben bijgedragen. Het evenement zal om 22 uur beginnen. Naast de lijst van genodigden zullen er ook kaarten worden verkocht om het feest niet te ontnemen van de dance liefhebber. Deze zijn 12.50 excl. fee en zijn te verkrijgen bij Ticketbox en Free Recordshops. Er zijn gastenlijstplaatsen te winnen. Check voor meer info : www.aap.je, www.xcess-events.nl en www.fca-music.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws