Dubbelfeest in Poema

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 14 mei staat in de grote zaal Billy Nasty geprogrammeerd. Deze Engelsman is een van de grondleggers van de dansmuziek in Engeland, al ruim vijftien jaar actief. Hij was betrokken bij het indertijd befaamde Zoom label (en vinylwinkel) en bestiert zijn eigen labels, Tortured en Electrix. Als Shi-Take en Vinyl Blair was hij midden jaren negentig een van de pioniers van het geluid dat tegenwoordig bekend staat als tech-house. De laatste jaren draait Nasty ook electro in zijn dansbare techno-sets. Naast Nasty staan de Amsterdammer Bart Skils en Nuno Dos Santos achter de draaitafels; ze vertegenwoordigen het minimal geluid en organiseren ook eigen avonden, o.a. Voltt en Nuno invites.

Zondag 15 mei is voor de Engelsman Dave Angel, al zon tien jaar een vaste waarde binnen de techno scene. Hij draait weinig in Nederland, om de eenvoudige reden dat Dave een bloedhekel heeft aan vliegen. Daarom is DJBroadcast des te meer verheugd dat de man achter Rotation Records naar de Domstad komt. Angel wordt terzijde gestaan door Amsterdammer Melon die al jaren minimal draait en nu eindelijk erkenning begint te krijgen en Marco Bailey, echte naam Marco Beelen. Deze Belg werd door Carl Cox persoonlijk gevraagd een release uit te brengen op diens label In-Tec en maakt derhalve dansbare techno.


Deze weekender is de eerste van een serie feesten die DJBroadcast dit jaar in samenwerking met Poema in Utrecht zal organiseren. De feestavonden zijn bedoeld om het contact met de lezers te verstevigen.

DJBroadcast is een dagelijks ververste website die nieuws, interviews, artikelen en recensies biedt over dansmuziek en clubcultuur. Het DJBroadcast Magazine verschijnt tweemaandelijks en wordt gratis aangeboden via 500 verspreidingspunten in heel Nederland, waaronder alle vestigingen van Free Record Shop en alle vinylspeciaalzaken in Nederland. Magazine en website zijn een uitgave van Blueprint Media B.V.

Datum: zaterdag 14 mei en zondag 15 mei
Lokatie: Poema, Drieharingstraat 22, Utrecht
Line up zaterdag: Nuno dos Santos, Bart Skils & Billy Nasty
Line up zondag: Melon, Dave Angel & Marco Bailey
Tijd: 22.00-07.00

Toegang: 13 euro (voorverkoop ex. fee), 15 euro (aan de deur), 25 euro (passe-partout voor de Weekender, ex. fee)
Voorverkoopadressen:
Utrecht - Mid Town, Zadelstraat 36
Utrecht - Twist and Shout, Oudegracht 70
Amsterdam, Outland Records, Zeedijk 22
Rotterdam - G.Nius Records, Nieuwe Binnenweg 60
Reserveringen via www.djbroadcast.nl

www.poemaproductions.com

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws