Dimitri from Paris exclusief op Bacardi Batbeats

Partyscene Redactie | 20 april 2005
headlines



Dimitri begon zijn carrière bij de radio, waar hij leerde het luisterende publiek te boeien met een platenkeuze die toen nog voornamelijk uit disco bestond. Later zou hij verantwoordelijk zijn voor de eerste Franse radioshow met enkel house. Met zijn debuutalbum “Sacrebleu” uit 1997 maakte hij een blauwdruk voor wat later lounge zou gaan heten. Later werd Dimitri een graag geziene gast op de modeshows van onder andere Jean-Paul Gaultier en Yves Saint-Laurent en nodigde Hugh Hefner hem uit om te draaien op zijn Playboy Mansion. Dimitri verwierf internationale roem met de mix-cd “One Night At The Playboy Mansion”. Vorig jaar maakte de Parijzenaar een comeback met het artiestenalbum “Cruising Attitude” op het Discograph label.

Het gezelschap aan dj’s wordt op Bacardi Batbeats compleet gemaakt door Svendex (Supernatural), Seiji (Bugz in the Attic) en Kraak & Smaak.

Het geluid dat deze avond te horen is valt te omschrijven als future latin grooves. Niet verwonderlijk voor een evenement dat gesponsord wordt door de producent van een van oorsprong Cubaans drankje. Naast muziek maken ook mode en interactieve media onderdeel uit van de feestformule. Zo is er een BATMXR, een systeem dat zorgt voor driedimensionale realtime interactie via beeld en geluid. Bij een speciaal ingericht naaiatelier kun je deze avond je kleding laten customizen en er is een bekende Nederlandse ontwerper aanwezig die bezoekers voorziet van trendy kledingadviezen.

Tickets voor Bacardi Batbeats zijn voor 15 euro verkrijgbaar via www.batbeats.nl , Ticketservice en op de avond zelf aan de deur van de Winkel van Sinkel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws