Armin van Buurens Queensday Party Leiden 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit GRATIS Dance Festival vindt voor de eerste keer plaats in Leiden. Van 15.00 tot 22.00 zullen verschillende DJs in de Leidse binnenstad te bewonderen zijn.

De Leidenaar Armin van Buuren startte zijn carrire als DJ in de Leidse studenten discotheek Nexus en heeft zich de afgelopen jaren met zijn sterke sets en zo mogelijk nog betere producties snel wereldwijd naam gemaakt. Dit resulteerde erin dat Armin zichzelf het afgelopen jaar wederom terugzag op de 3e plaats in de DJ Top 100 over 2004 van het prestigieuze Engelse DJ Magazine.

Het succes is Armin van Buuren niet komen aanwaaien. Daar heeft hij keihard voor moeten werken. Temeer daar hij in de tussentijd ook een universitaire studie Rechten in Leiden met succes af wilde ronden. Maar de titel Meester in de Rechten blijft voorlopig ongebruikt. Liever heeft hij DJ voor zijn naam staan. Zijn studie afronden was heel belangrijk, maar in de muziek wilde hij verder. En dan vooral met muziek die hem het meeste aantrekt, diepe meeslepende trance. Op die sound heeft Armin inmiddels patent gekregen.

Tijdens koninginnedag 2005 zal de in Leiden geboren Armin van Buuren weer sinds jaren in zijn stad optreden. Ik reis de hele wereld over. Onlangs zat ik in het vliegtuig en dacht ik aan de tijd dat ik wekelijks in Leiden draaide. Terug in Nederland kwam mijn management met het idee om een gratis feest te organiseren in Leiden. WOW! Eindelijk weer een thuis wedstrijd spelen

Na afloop van dit evenement verplaatst Armada Events zich naar de Panama te Amsterdam. Daar zullen tijdens de Famous avond onder andere Sharam van Deep Dish en StoneBridge draaien.

Armins Queensday Party
Zaterdag 30 april 2005
Locatie: Garenmarkt
Leiden

Gratis Entree
Aanvang 15.00 uur
Einde 22.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws