Inschrijving Red Bull Music Academy begonnen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Om potentile deelnemers alvast een voorproefje te geven, vindt op donderdag 12 en vrijdag 13 mei de RBMA Taster plaats in 11, Amsterdam. Gedurende die dagen zullen twintig met zorg geselecteerde Nederlandse DJs/producers een uitgebreid programma voorgeschoteld krijgen naar het recept van de echte Academy.

Op donderdag worden de deelnemers na het inchecken bij het Lloyd Hotel ontvangen bij 11 in Amsterdam. Na een korte introductie en kennismaking wordt de lunch genuttigd, gevolgd door lezingen van Gert van Veen (Quazar) en Benny Sings (Sonar Kollektiv). Daarnaast verzorgt de School For Audio Engineering een workshop van het software-programma Ableton Live en wordt de werking en filosofie van het Funktion One Soundsystem gedemonstreerd. Het dagprogramma zal worden afgesloten met een besloten diner op het dakterras van 11.

Op donderdagavond wordt een feest georganiseerd in samenwerking met 11. Oud-deelnemers Patrice Bumel (Trapez) en Nuno Dos Santos (Full Spectrum) zullen, samen met special guest Akufen (Musique Risque, Canada) de beats verzorgen, terwijl A-M-M-O de visuals voor haar rekening neemt. De entree is 8 en deze avond is uiteraard voor iedereen toegankelijk.

De vrijdag begint met een lezing over produceren en DJ-skills van Akufen aka Marc Leclair. Na de lunch is het tijd voor de afsluitende Red Bull Boat Party, de tocht door de Amsterdamse grachten, waarbij iedere deelnemer de kans krijgt een paar plaatjes op te zetten. Aan het eind van de middag meert de boot aan bij 11 en is de Taster afgelopen.

Slechts twintig DJs/producers en een beperkt aantal journalisten kunnen aanwezig zijn tijdens het dagprogramma. Als je je wilt inschrijven voor de Red Bull Music Academy Taster kun je mailen naar:
[email]olaf@redbullmusicacademy.com[/email] of [email]victor.bakhuis@redbullmusicacademy.com[/email]

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
Amsterdam
Tel. 020 62 55 999
www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws