Jochen Miller & Cor Fijneman op Sound of Sunday .

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor de eerste keer op S.O.S Dj Cor Fijneman, Deze Dj is naast Tiesto wellicht de meest bekende ambassadeur van het Black Hole label. Cor Fijnenman is naast de vele remixen ook verantwoordelijk voor een groot aantal producties zoals cd`s van `In Trance We Trust.

Binnen Black Hole Recordings heeft Cor Fijneman ook nog een eigen label gelanceerd met de naam Outstanding. Op Outstanding verschijnen de wat stevigere tracks en de eerste 12Inch Hot wired / Fuzz ball onder Cor Fijnemans donkere alter ego Silence The Sneak was een groot succes.

De nieuwste release San Pedro/San Andreas die Cor Fijneman maakte met Matrixx resident Jochen Miller zal zowaar een nog groter succes worden en wordt gedraaid door onder andere Marco V, Judge Jules, Paul van Dyk en Tisto die hem zelfs drie keer draaide tijdens de Tisto In Concert avonden. Naast Cor Fijneman mogen we op deze S.O.S ook Jochen Miller voor de eerste keer verwelkomen om achter de draaitafels plaats te nemen.

Naast bovengenoemde productie met Cor Fijneman heeft Jochen Miller ook zelf nog een aantal sterke producties en remixen op zijn naam staan waaronder natuurlijk ook de cd`s van de Matrixx waar hij resident Dj is. Deze zomer zal hij ook te vinden zijn op een groot aantal festivals en zul je hem ook in het buitenland veel tegen komen, maar nu eerst zondag 24 april op S.O.S, waar Jochen Miller zijn visie zal laten horen op `The best in house music from the classics to the latest
S.O.S. brings you the Sound of Sunday

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws