Electric Ballroom @ Now & Wow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

is het tijd voor een avond badhuisglamour. De oranje pruik mag in de kast, haast u zich naar de dichtstbijzijnde douche. Maak u op voor een avondje Bathroomglampunk tijdens een avond waar S.H.I.T. en ELECTRIC BALLROOM elkaar ontmoeten in de wandelgangen van badkamer- naar toiletglamour.

NOW: ELECTRIC BALLROOM
In het kader van optimale Koninginnedagbelevenissen begroeten wij met vlag en wimpel grote electrohelden die u doen verzakken in een spontane trip aan real electro-trash-clash. Erol Alkan en MU peppen uw koninginnedag op tot een beleving in een omgeving van badkamerglamour en washandplezier. EROL ALKAN, de man die op de eerste Electric Ballroom de zaal totaal plat kreeg, is terug! Naast Erol schotelt NOW&WOW u MU voor. Bekend van de hit Paris Hilton! MU verschijnt live ten tonele in de SUPERWOW. Dit geschifte electroduo (Mutsumi Kanamori produced by Maurice Fulton) zal u versteld doen staan met clicks, geluiden van regionale uitheemse diersoorten en Japansachtige taferelen in een electrosound waar dancerock de boventoon voert. MU is hysterisch, MU is revolutionair, MU is een zondaar in de clubcultuur met digitale bleeps in een bizarre sfeer!

WOW: S.H.I.T. ( HIGH INTERNATIONAL TRASH)
Bent u officieel klaar met electro? Vind uzelf dan terug in de WOW zaal waar the real S.H.I.T.happens. Waar grenzen van urban, dance, hiphop, R&B en pop elkaar overschrijden in een mix van Mr Wix, D.E.F. en Jeremaine S. Volgt u de borden festivalterrein of blijft u steken in de hokjes van de clubcultuur? Is S.H.I.T. een festival? is S.H.I.T. een hiphoppodium? Is S.H.I.T. een avond waar the real thing wordt voorgeschoteld? S.H.I.T. is de S.H.I.T! Een avond waar zwart en wit elkaar vinden in een total mash van pop, urban, hiphop, blaxplotation en onomstotelijke acts! S.H.I.T. happens, op 30 april!


NOW
JOOST VAN BELLEN
EROL ALKAN ( U.K.)
BENNY RODRIGUES
SUPERWOW
MU LIVE! (U.K.)
WOW
JEREMAINE S
MR WIX
D.E.F.

Ticket: 15 euro at the door. No presale!
Open: 23:00 till 06:00 hours
Location: NOW&WOW

b]METROSTATION MAASHAVEN[/b]
MAASHAVEN ZZ 1
3081 AE ROTTERDAM
www.now-wow.com
Tel 010-4771074

SAT APRIL 30:QUEENSDAY

NOW PRESENTS: ELECTRIC BALLROOM
WOW PRESENTS: S.H.I.T

BATHROOMGLAMPUNK

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws