Rush Rotterdam @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hij wordt hierbij vergezeld door Victor Coral, Brian S. en de machtige sounds van basgitarist van Gregorio. Denk daarbij nog de acts, de starfotografie van R.E.L. en de trashique vocals van Nickie Nicole en je hebt weer een avondje superstappen!

Vorige zomer werd RUSH voor het eerst in Rotterdam georganiseerd en sloeg meteen in als een bom. Nu bijna een jaar verder is de maandelijks terugkerende avond in de Off_Corso een vaste waarde in het Rotterdamse uitgaansleven geworden. Grote man achter het succes in Rotterdam is organisator/promotor Robbert den Haan. Het is telkens weer een uitdaging om de ingredinten van de avond goed op elkaar af te stemmen, vertelt hij. Het klinkt natuurlijk een beetje afgezaagd, maar het zijn de kleine dingetjes die het hem doen. Ik probeer dan telkens ook subtiele verschillen op de avond in te passen en zo de avond nog beter te maken. Zo hou je de avond ook fris en levendig. Ik ben dan ook trots op wat we met zijn allen hier neergezet hebben. Ook wij moeten toegeven, het is keer op keer weer raak, de 15e staat dan ook bij ons in de agenda!


RUSH ROTTERAM
Datum: 15 april 2005
Artiesten: Lacroix, Brian S., Victor Coral, Gregorio en Nickie Nicole
Plaats: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23.00 tot 05.00uur
Prijs: Vvk 12,00 (incl. fee) // deur 12,-
Vvk: Velvet, oude binnenweg 121a, Rotterdam // Lijfstijl, Westewagenstraat 56, Rotterdam // Episode, Oude binnenweg 144a, Rotterdam // Rhythm import, Nieuwe Binnenweg 91, Rotterdam // Bendorff, Vlamingstraat 8-10, Den Haag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws