Earth met Ashley Casselle

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In de Amsterdamse Panama* is ditmaal gekozen voor een typisch earth programma in area 2, tevens verzorgt earth een speciaal aards diner voorafgaand aan de avond.

Op tweede kerstdag vond de eerste earth in Panama* plaats met onder andere Matthew Dekay. Door de positieve ervaring van zowel de earthlings als het Panama* publiek komt hier op zaterdag 16 april een vervolg op. Nadat eerder dit jaar op earth de Scumfrog en Lee Burridge al voor wilde taferelen op de dansvloer zorgden staat nu al vast dat dit met Ashley Casselle minstens gevenaard gaat worden.

Resident dj Per is na een maand afwezigheid weer terug achter de decks, hij draait in area 1 samen met de brit Ashley Casselle. Ashley werdt begin jaren 90 ontdekt door John Digweed, dit leverde hem een plekje op in de Northern Exposure tours en later ook op de befaamde Bedrock nights. Als producer brengt hij platen uit onder de naam Ashtrax. Zijn remix van de Paul van Dijk track For an angel op Deviant werd een tijdloze klassieker en betekende voor hem een brug naar het vaste land. Zijn stijl valt te omschrijven als een mix van funky house, breaks en techno, progressief, uniek maar vooral meeslepend. Momenteel heeft Ashley residencies in Giant (LA), Spundae (San F.) en Heaven (London) daarnaast komt in april zijn eerste EP uit op Global Underground!

In area 2 ditmaal het illustere duo Dj H.henk supported by Jansen met Fortuin. Zij gaan een dansprogramma neerzetten zoals alleen zij dat kunnen. Met de omgevallen platenkast als uitgangspunt staan ze garant voor nachtplezier en muzikaal genot in een alternatief jasje.

Host van de avond is Nederlands subtielste mc, MC P-Pholl. Performers Luid & Duidelijk zijn na een gerucht over het illegale casino op de afgelopen earth nog even ondergedoken maar zullen zeker aanwezig zijn.

Deze editie verzorgt earth voor het eerst een speciaal aards diner. In samenwerking met de Chef van Panama* is er een speciaal menu samengesteld. Dit houdt in: een 3 gangen keuzemenu met toegang tot de club voor 30,- Voor de muzikale omlijsting zorgt WickedJazzSounds resident dj Urvinson. Reserveer tijdig via info@panama.nl of 020-3118689.

De volgende earth vindt plaats op koninginnedag in de Westerstraat, Amsterdam. Earth host hier een podium met een sterke earth line-up. Dit openlucht feest zal om 12.00 beginnen, en wordt georganiseerd ism cafe Bax (voorheen: Zula).
Op 28 mei staat de eerste earth clubnight in 2005 gepland in de nieuwe Sugarfactory.


Earth
Panama Amsterdam, Saturday 16/04/05

Djs: Ashley Casselle (Deviant records, Ashtrax), Per (resident), Dj H. Henk supported by Jansen met Fortuin, Urvinson (WickedJazzSounds)

+ MC P-Pholl
+ Luid & Duidelijk
+ Video by Muskee Media

23.00-4.00 / 15,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws