Motion viert haar verjaardag met Kevin Saunderson

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Motion viert zaterdag 23 april haar 2-jarig bestaan. Hotel Arena Tonight is verkozen als locatie voor dit verjaardagsfeest. Motion zorgt voor 2 schitterende zalen met rijke aankleding, prachtige lasers, mooie lichtshows en subliem geluid. Deze basis wordt aangevuld met de beste djs, schitterende acts en natuurlijk het mooiste publiek.

De eregasten van deze avond zijn Kevin Saunderson en Matthew Dekay. Kevin Saunderson kan gezien worden als n van de grondleggers van de electronische muziek. Samen met zijn vrienden Derrick May en Juan Atkins (The Belleville Three) begon Kevin begin jaren 80 in Detroit met het produceren van soulvolle electronische muziek en het mixen van deze Detroit-techno. Met zijn toenmalige band Innercity maakte hij de nog steeds veel gedraaide en gecoverde wereldhit Good Life.

Matthew Dekay is misschien wel Nederlands grootste troef op het podium van de wereldwijde dancescne. Dit grote talent reist momenteel de gehele wereld over met zijn progressieve housesets. Dit bleef ook de BBC niet onopgemerkt. Matthew Dekay kreeg de waardering die aan alleen de groten der aarde is gegund: Hij maakte in november 2004 de Essential Mix voor BBC Radio 1. Daarnaast timmert Matthew Dekay flink aan de weg met zijn eigen producties en zijn eigen platenlabel DK Rec.


Motion viert haar verjaardag...

Om de feestvreugde nog meer te bevorderen wordt aan het publiek gevraagd om er zo origineel mogelijk uit te zien. Doe iets geks aan, trek iets heel moois aan, doe niks aan Doe in ieder geval iets waar jij je goed bij voelt! Tijdens de avond worden er 10 vrijkaarten weggeven voor het volgende Motion feest op zaterdag 25 juni aan de origineelst geklede mannen / vrouwen.

Kaarten kosten 19,50 euro (excl. fee) in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur. De kaarten zijn te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl), Hotel Arena (receptie), Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale spring sale actie: Bij de eerste 300 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kun je terecht op www.club-motion.nl.

Motion, ontstaan in maart 2003, richt zich op het neerzetten van spannende, gedurfde en consistent uitgevoerde producties. Hierbij speelt een goede synergie tussen muziek, aankleding, installaties en beeldende optredens een cruciale rol. Deze factoren moeten leiden tot een hartstochtelijk en verfrissend schouwspel. Motion doet er alles aan om een productie samen te stellen waarbij geen compromissen worden gesloten. Bij de evenementen ligt de nadruk niet op kwantiteit en grootte, maar op kwaliteit en sfeer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws