MONO, Morality & Electronation Queensnight special

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bij Mono kun je je weekendje Queensday op een waardige manier inluiden. In samenwerking met Electronation houden zij een prachteditie in Club More en het bovenliggende restaurant Nomads. De twee organisaties hebben gezorgd voor een perfecte line-up met lokale en internationale helden.

In de More zal Mono-oldtimer Boris Werner, immer groovy en rockend van nature, het spits afbijten. Hij wordt op de voet gevolgd door Electronations dynamische duo Terry Toner & Herr Arter. De drie heren gaan bewijzen dat ook in de vroege uurtjes het dak eraf kan vliegen.

De artiest hierna maakt zijn deejaydebuut in Amsterdam. Sommigen hebben hem misschien al eens live gezien met Jrn Wuttke als Alter Ego. Het Berlijnse duo heeft talloze hits op hun naam staan, ook onder pseudoniem Acid Jesus. Het lijkt wel alsof de twee een geheime formule hebben gevonden voor het maken van knallende technokrakers. Ook dit jaar was het weer prijs met Rocker. Maar ook alleen redt Flgel zich prima in de studio. Dat blijkt wel uit de talloze releases en remixen die hij op zijn naam, en op die van alias Soylent Green, heeft staan (denk aan 'Geht's Noch?'). Vanavond zal de Duitse techno-icoon laten zien, dat hij nog veel meer in zijn mars heeft dan Rocker en Gehts Noch alleen.


Queensnight special...

The cherry on top is vanavond Tobi Neumann. Hij is een gevierd artiest met een aantal legendarische produkties op zijn naam. Onder het pseudoniem Glove bracht hij bijvoorbeeld een indrukwekkende remix uit van Christiane F. Neumann is ook het muzikale brein achter de beruchte Chicks on Speed en heeft voor artiesten als Miss Kittin en 2Raumwohnung geproduceerd. Bovendien heeft hij een succesvolle loopbaan achter de rug met het maken van reklamejingles en filmmuziek... Achter de decks is het altijd een genot om Tobis stralende aanwezigheid te mogen aanschouwen. Wie hem vorig jaar samen met Karotte aan het werk zag, weet dat hij als geen ander een memorabele sfeer neerzet. Mensen hebben het er in ieder geval een jaar na dato nog over.

Boven in de Nomads kan er behalve van het beeldschone interieur ook genoten worden van een interessante muzikale programmering. Nieuwkomers Jason & the Argonauts tonen met hun verfrissende live-act, dat Nederland een opkomende generatie van veelbelovende producers huist. Het viertal maakt kwaliteitsminimal en weet dit op een aanstekelijke manier te vertolken voor de zaal.

Monoresidents Lauhaus en Aron Friedman verzorgen boven de rest van de nacht, met een onverbiddelijk gezelligheidsoffensief van achter de draaitafels. Lekker onderuitgezakt aanliggen of gewoon knallen op de dansvloer? In de Nomads kan het allemaal.

Een club met een vernieuwd geluissysteem, een restaurant dat nog het meest wegheeft van een Oosters paleis, twee Amsterdamse toporganisaties die de handen ineen slaan en een muzikale programmering om je vingers bij af te likken... Alle ingredinten voor een fantastische Koninginnenacht zijn er! Expect more; expect Mono.

MONO, Morality & Electronation
Queensnight special

Vrijdag 29 april
22:00 05:00
tickets 15 presale/ doorprice 20
www.clubmore.nl
www.clubmono.nl

line up:

More:


Roman Flgel (Alter Ego dj-set)
Tobi Neumann (Cocoon)
Terry Toner & Herr Arter (Electronation)
Boris Werner (MONO)

Nomads:

Live: Jason & the Argonauts (Proton)
Lauhaus (MONO)
Aron Friedman (MONO)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws