Womenwaves

Partyscene Redactie | 5 april 2005
headlines


Vrouwen zorgen vaak voor dat extra stukje sfeer. Daarom op 9 juli een extra vrouwelijk feestje in de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan, waarop mannen natuurlijk ook meer dan welkom zijn. Op Womenwaves: female forces at work bestoken vijf Europese vrouwen je vanachter de draaitafels 9 uur lang met een energieke en eclectische mix van house, breaks, techno, acid, tribal, progressive en psytrance. Alle dj’s draaien al een tijdje mee in de scene, of het nu op kleine feestjes of op grote festivals is.

De line-up bestaat uit de van oorsprong Hongaarse Szilvia Harsz, die een stevige mix draait van tech-house, deephouse, electro en acid, en die al op verschillende internationale feesten gestaan heeft. Ms. Syche brengt energieke trance, met pompende breakbeats en haast magische sound-effects. Van Nederlandse bodem komt Sandrien, die eerder al draaide op onder meer Dance Valley, Awakenings en Mysteryland en met Twisther en MAD ook haar eigen feesten heeft. DJ Zentaur is schilderes, ontwerpster en dj en draait een diepe, meeslepende set. Hekkensluiter is de Zweedse Stella Nutella, die haar kunsten ook al over de hele wereld vertoonde.

Het eigenzinnige universum wordt compleet gemaakt door vj’s Julius en Zephod en Porno & Pardon’s Kamasutra Machine prikkelen je fantasie tot het uiterste met erotiek, humor en acrobatiek.

Womenwaves, 9 april, Waakzaamheid, Koog aan de Zaan
Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws