Cruise Control the 6th edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het aftellen is begonnen. Zaterdag 23 april aanstaande gaan de trossen los en het anker weer in voor alweer de 6de editie van Cruise Control. Het concept Cruise Control van TXP-events kent al weer vier jaar het levenslicht en dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Voor deze avond gaan we terug naar het schip waarop het allemaal begon. Partyboot De Ameland. Het schip kent n groot main-deck met trance en hardtrance als muziekstroming. Er is een deck met groove en techhouse om een stapje terug te doen en men kan op het dak van het schip een frisse neus halen en daarbij van het uitzicht van de Merwede by night genieten (als het lekker weer is).

Wie last heeft van zeebenen verzoeken we om thuis te blijven want naast onze vaste captain dj Francois, zullen deze cruise o.a. ook Jochen Miller, Genius en Sven van Vuren hun opwachting maken om het roer van elkaar over te nemen.


Alle hens aan dek: Cruise Control the 6th edition

Van deze cruise zullen ook opnames worden gemaakt door www.festivaltv.nl, wat de mogelijkheid geeft om op hun site later nog eens lekker na te genieten van deze altijd gezellige feesten.

Voor alle matrozen. Het schip ligt aangemeerd aan de kade van Buiten de Waterpoort te Gorinchem. Daar is voldoende mogelijkheid om te parkeren. Vanaf 22.00 uur tot 01.00 uur vindt de boarding plaats. So be there on time!

Helaas heeft het schip een maximale capaciteit voor 600 partypeople, dus wees er snel bij met het kopen van je kaartje. Kaarten kosten 23,50 (ex. fee). De voorverkoopadressen staan vermeld op onze site en bij de agenda van Phono. Een voorverkoopadres niet in de buurt? Geen nood. Op www.txp-events.nl bestaat de mogelijkheid om kaarten te bestellen. Tot 23 april. Schip ahoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws