Spirit

Partyscene Redactie | 29 maart 2005
headlines


Spirit is een initiatief van ‘Refugees of Superficialism’ en reflecteert het ontstaan van de veelzijdige cultuur en wat dat met zich meebrengt. Door middel van muziek uit alle winststreken, verenigt Spirit de wereld.

Resident dj’s Kareem Raihani en Edo Salgado zijn de vertegenwoordigers van de Spiritsound: een moderne vorm van oermuziek die alle culturen erin betrekt. Dj’s als Kareem vind je niet zo snel: met zijn mix van ritmes, zijn techniek en zijn bijzondere uiterlijk is hij allesbehalve een dertien-in-een-dozijn-artiest. Zijn stijl kan het beste omschreven worden als “a dynamic fusion of raw tumbling beats as the inspirational rhytm and voices of the world meets the innovation of the nu sound”. Aha…
Dj Edo Salgado, a.k.a. ‘de kleine man met het grote geluid’ laat iedereen genieten van zijn worldbeats.
Special guest van de avond is dj Tommy, bekend van Lust ’t Leven. Zijn stijl is een futuristische mix van wereldse klanken, dub en breakbeats. Voor extra sfeer en ritme is er gezorgd voor een geweldige West-Afrikaanse percussieband Pang-Ku-Pang.

Kom alvast in de goeie mood met een heerlijk diner in stijl op het Westergasterras. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur verzorgt de kok allerlei etnische gerechten. Zet ook alvast de volgende editie van Spirit in je agenda: 15 mei tussen 17.00 en 0.00 uur.

17 April 2005
Deuren open: 17.00 - 24.00
Westergasterras
Entree: € 7,50
Meer info:www.spirit-music.nu


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws