Nieuwe clubnight: Monitor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Onder de noemer MONITOR gaan FCA-Music en XCess-Events ook op andere dagen dan de gebruikelijke 2 maandelijkse 24Hour PartyPeople-avonden aan de slag in de Amsterdamse Powerzone.

Het lijkt of de twee organisaties hun draai hebben gevonden in de Powerzone. Met vereende krachten en in nauwe samenwerking wordt keer op keer een leuke sfeer gecreerd in deze lokatie, die door de enorme omvang soms enigszins kil kan aandoen. Met Monitor programmeren FCA-Music en XCess-Events alleen in de grote zaal de aansprekende namen in de Clubscene en staan de grote buitenlandse namen eens een keer niet centraal. Om de knusheid te waarborgen wordt de tweede zaal niet gebruikt, en wordt er alleen ge-monitord in de hoofdzaal. Met alle artiesten werkt de organisatie op regelmatige basis al jaren samen.

Op de eerste avond van Monitor staat het koningskoppel van de Clubscene, Roog & Erick E geprogrammeerd. In het verleden bekend van de avonden in de More, Loveboat en sinds kort als duo HouseQuake zijn beide heren constant bezig zichzelf te verbeteren nemen ze het voortouw in de evolutie van de huidige dansscne.

Op de tweede avond staat het een ander koningskoppel gepland.
Dat Benny Rodrigues en Eric de Man elkaar al respectreerden op zowel persoonlijk als op muzikaal gebied wist iedereen al. Maar hun Back2Back-sets (o.a. op Extrema Beautiful) veraste toch vriend en vijand. Gewapend met de bekende Groove en Funk van beide heren, waarbij de scherpe kantjes toch regelmatig worden opgezocht, boeien ze van begin tot eind.

Op beide avonden worden beide duos bijgestaan door kersverse resident van FCA-Music: Vincenzo de Bull. Als Twstd DJ-Contest winnaar wist Vincenzo in de Paradiso meteen het publiek voor zich te winnen. Maar ook de deskundige jury had meteen in de gaten dat er een groot talent schuilt in Vincenzo de Bull.
Zijn muziek is gebaseerd op TechHouse en House en de kenners noemen het een kruising tussen Groove Armada en Funk dVoid.

De avonden beginnen om 23.00 uur en eindigen om 05.00 uur.
Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 (excl. Fee).
Meer info: www.fcamusic.nl / www.xcess-events.nl



Datum: 2 en 9 april
Tijd: 23.00 05.00
Locatie: Powerzone, Spaklerweg, Amsterdam
Entree: Voorverkoop 12,50 (ex. fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws