Loveisonline Partydate van de week

Partyscene Redactie | 24 maart 2005
headlines


De eerste date van de week is Janet. Deze Haagse schone is 20 lentes jong en heeft Aziatische roots. Mode is voor haar niet zo heel belangrijk, als het maar lekker zit en er leuk uitziet. Van een man verwacht ze hetzelfde: geen vieze kleren en een onverzorgd uiterlijk.
Janet houdt van dansen en vindt tijdens het uitgaan altijd wel iemand om de dansvloer mee onveilig te maken.
Absoluut onmisbaar in haar leven is muziek. Ze gaat nergens heen zonder haar mp3-speler en haar hele huis hangt vol met radio’s, zodat ze nooit zonder muziek hoeft te doen. Ook tijdens het uitgaan is de muziek cruciaal: is de muziek niks, is de avond verpest.
Janet rookt zelf wel, niet enorm veel, maar een gezelligheidsroker wil ze zichzelf ook niet noemen. Gemiddeld gaat er op een dag een half pakje peuken doorheen.

Arnaud Lublink (19) is voor de vrouwtjes de date van de week. Woonachtig in Leeuwarden is deze pretty boy derdejaars ICT-student. Mode speelt op verschillende manieren een grote rol in zijn leven, want naast het feit dat hij zelf veel kleding koopt, verdient hij zo nu en dan een zakcentje als model. Arnaud heeft een Franse moeder en ook de bijbehorende taal spreekt hij vloeiend. Af en toe een bioscoopje pakken vindt hij leuk en ook uitgaan doet hij graag, in clubs met lekkere dansmuziek. Hieronder verstaat hij trance en r&b, maar zelf cd’s kopen doet hij bijna nooit. Over roken zegt Arnaud dat het stinkt, geld kost en slecht voor je gezondheid is.

Wil jij met Janet of Arnaud in contact komen? Je kunt ze onder hun alias contacten op www.loveisonline.com
Volgende week stellen wij weer twee leuke singles aan je voor!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws