Enjoy NJOY

Partyscene Redactie | 25 maart 2005
headlines



Optredens, shows, kamperen, drinken en dansen. Dat zijn de ingrediënten van NJOY dit jaar. Voor een prikkie maak je een wereldreis waarbij je in vier dagen en drie nachten tijd negen wereldsteden aandoet. Allemaal hebben ze hun eigen karakter, kenmerken, sound en sfeer. De muziek varieert van dance tot Nederlandstalig, urban, pop, en rock. Daarnaast zijn er tientallen andere activiteiten te beleven. Verwacht optredens van dj’s als Dana, Jean, Chuckie, Johan Gielen, Gregor Salto, Luciën Foort, Pavo, Luna, Laidback Luke, Don Diablo, Real El Canario. Ook zullen een aantal BN-ers proberen de draaitafels fatsoenlijk te bedienen. Ander entertainment op NJOY zijn de Sp!ts Breakthrough Awards (de opstap voor nieuw talent), Jordaanfesival en dj van het jaar-verkiezing, wereldrecord mixen en nog veel meer leuks.

Amsterdam is de stad waar alles mag en kan, de stad waar er evenveel coffeeshops zijn als lunchrooms. Op NJOY staan de Jordaanse smartlappen en de dancescene centraal. De volgende stop is in Parijs. Het hoofdelement in deze area is -hoe kan het ook anders- mode. Glitter, glamour, zien en gezien worden, dat is waar het om gaat in Parijs. >! Helemaal in het nieuw gestoken stap je weer op het vliegtuig en je landt in het hippe Berlijn. Wat Londen vroeger had, heeft Berlijn nu. Hot clubs en gaan met die banaan. Natuurlijk mag ook New York niet ontbreken in het rijtje. The Urban life: ervaar zelf het harde straatleven vol graffiti, dealen en vechten voor je rechten. Een stukje naar links op de kaart vind je Hollywood. Lights, camera, action! Rode lopers, dromen en alle andere aspecten van het acteren. En dan, party on! In Lloret is dat het enige wat telt. Feesten met een hoofdletter F: drinken, lachen en dansen tot je niet meer kan. Mooi daarop aansluitend is chillen, uitrusten, bijkomen, relaxen, lekkere muziek en uitpuffen op Ibiza. En dan, last but not least, the city that never sleeps: Las Vegas! Gokken, danseressen en ontelbaar veel weddingchapels. Leef je uit.
Na je wereldreis ben je aan het einde van elke dag weer van harte welkom op Home, de camping van NJOY. Daar kun je een beetje bijkomen of meteen door naar de nachtelijke dance-tent om tot in de late uurtjes verder te feesten.

10 t/m 13 juni
Walibi World, Biddinghuizen
Meer info volgt, check alvast www.njoy.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws