Default invites Don Diablo @ Club ik

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

26 maart nodigt Default Don Diablo uit in Club ik. De Nederlandse dj is al geruime tijd diabolisch goed bezig. De 23-jarige producer/dj brengt op zijn eigen label op zijn minst zeer interessante producties voort en mag de aardbol afreizen om deze unieke sound te verspreiden. Don Diablo draait van 02.00 uur tot 04.00 uur waarna Default-favo Sven Hesterman de eer heeft om tot 05.00 de electro/technolijn voort zetten.

Don Diablo staat sinds het prille begin van zijn carrire te boek als een muzikale veelvraat. Achter zijn naam staan inmiddels meer dan 60 producties in uiteenlopende genres. Van electro tot techno en van chemical tot het stevigere werk. Dankzij deze veelzijdigheid treedt hij ook regelmatig wereldwijd op. Op het indrukwekkende lijstje staan namen als Ministry of Sound (UK), Lowlands (NL), Gatecrasher (UK), The Roxy (USA), Electronation (NL), The Liquid Room (Japan) en Dance Valley (NL). Op Radio 3FM is Don Diablo inmiddels een vaste waarde voor de Ministry Of Beats show. Sinds vorige week gaat Don Diablo overigens door het leven als meest sexy dj van Nederland. Hiervoor ontving hij een Gouden Kabouter Award, de Oscar van de Nederlandse dance scene.

Ik wil Default. De afgelopen maanden is naar voren gekomen dat Default en Club ik een succesvolle en vooral vruchtbare combinatie is. Twee keer per maand worden er headliners van internationale naam en faam uitgenodigd. Djs die wat stijl en muziek betreft aan de top staan, maar die je in Almere nog niet vaak hebt kunnen horen draaien. Juist deze categorie artiesten worden voor de edities van Default uitgenodigd om het publiek te trakteren op feest en vooral een kwalitatieve mix van goede house, electro en techno. De stijlen die (mits verantwoord gemixed) perfect op elkaar aansluiten en zorgen voor een moddermoddervette nacht.

Naast de headliners beginnen ook de resident djs naam te maken in Club ik. Vaste afsluiter is inmiddels Sven the man Hesterman. De lange Amsterdammer is 24 jaar oud en heeft zijn dj-zkilzz ontwikkeld tijdens zijn verblijf in Finland. Na een optreden in de More kreeg hij tijdens Default de kans om zijn platenkeuze te bewijzen als afsluitende act.

Default duurt op zaterdag 26 maart van 22.00 tot 5.00. Het optreden van Don Diablo start om 2.00. Kaarten worden aan de deur verkocht en kosten 10 euro. Tussen 22:00 en 0:00 is

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws