Nieuwe Revu’s Nachttempel top 10: Hotel Arena

Partyscene Redactie | 22 maart 2005
headlines


Denk je aan deze club, dan denk je aan Hed Kandi. Eens in de twee maanden vindt dit evenement plaats in Hotel Arena en dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat het zo goed loopt. Elke week dezelfde clubavond gaat al gauw vervelen, terwijl een tweemaandelijks feest net genoeg is. Mensen hebben zo iets om naar uit te kijken.
De entree is redelijk hoog, maar dit geeft weer de exclusiviteit van de avond aan. Het publiek komt duidelijk echt voor de ‘dancable’ Hed Kandi-muziek, verzorgd door residents Mark Doyle en de Nederlandse Mike van Loon.
Iedereen kent Hed Kandi van de cartoon-achtige meisjes op het promotimateriaal en dit komt ook terug in de aankleding. Herkenbaarheid is vaak een goed concept en dat blijkt ook hier.
De Nachttempel-nominatie heeft Hotel Arena dan ook zeker deels aan Hed kandi te danken.

Steun Hotel Arena in hun stijd!
Is Hotel Arena jouw favoriete club? Steun dan Hotel Arena in de strijd om de verkiezing "Nieuwe Revu's Nachttempel Award 2005!" Je kunt elke week op 1 club uit de top tien je stem uitbrengen. Als je stemt maak je daarnaast kans op een aantal interessante prijzen, waaronder een half jaar gratis Nieuwe Revu of 25x2 kaarten voor het Nachttempel eindfeest!

--------------------------------------------

Stem op jouw favoriete club op:

www.nachttempel.nl

--------------------------------------------

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws