Club Las Palmas Last Palmas (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In september 2002 opende Club Las Palmas haar deuren in een oud pakhuis op de Kop van Zuid in Rotterdam. In de twee en half jaar die inmiddels zijn verstreken is de club uitgegroeid tot een begrip in het (inter)nationale clubcircuit en werden er een flink aantal awards binnen gesleept. Zo staan de BG Award, de Gouden Kabouter en de Revu Nachttempel in de prijzenkast.

Door de underground uitstraling van het pand te combineren met een exclusief lichtplan en een trendy, kleurige inrichting onderscheidde Las Palmas zich van alle andere clubs. Door doorgewinterde clubbers en djs werd al snel de vergelijking gemaakt met de underground clubs in New York.

Op de eigen clubavonden en tijdens de feesten van externe organisaties, zoals Xcess, Bacardi Batbeats, Southern Comfort Zone en Extrema, heeft het publiek kunnen genieten van de sounds van gerenommeerde nationale en internationale DJs. Robert Owens, Dave Clarke, DJ Sneak, Laurent Garnier, Bob Sinclar, David Guetta, DJ Rush en Martin Solveig zijn een aantal namen die de Rotterdamse club op haar grondvesten hebben laten schudden.

Waarom al de bovenstaande tekst in de verleden tijd? Omdat door het nieuwe bestemmings-plan van de locatie het tijdperk Club Las Palmas bijna ten einde is. Zaterdag 26 maart gaan de deuren voor de laatste maal op zaterdagavond open en zal Las Palmas een stukje uitgaans-geschiedenis in Rotterdam en Nederland waardig afsluiten.

Een ellenlange rij djs en artiesten zal nog voor de laatste maal in de dj booth van Club Las Palmas verschijnen. Marcello, Marysol, Miss Monica, Secret Cinema live, Dwin, Edwin Bazen, Victor Coral, VJ MacMotion, VJ Lenard, MC Nova, Natarcia en nog veel en veel meer namen zullen er samen met het personeel nog eenmaal een onvergetelijke avond van maken!

Het volledige programma voor LasT Palmas is te vinden op www.club-laspalmas.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws