Masters of Rave

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 26 maart as. zal in navolging van de 2 eerdere edities een nieuwe Masters of Rave plaatsvinden. Wederom is gekozen voor 013 als locatie! 013 staat landelijk bekend als een van de grootste popcentra van ons land en bovendien heeft het ultieme geluidssysteem reeds verscheidene bezoekers blij verrast.

Voor deze editie is gekozen voor een programmering die momenteel hoge ogen gooit op onder andere TV zender The Box. Masters of Rave presenteert dan ook met gepaste trots zowel Korsakoff als Outblast, die verantwoordelijk waren voor de mega-hit Unleash The Beast.

Korsakoff is op moment n van de gespreksonderwerpen in hardcore Nederland. Menig hardcore- liefhebber zou maar al te graag een beschuitje met haar willen eten: goed nieuws voor diegenen, op MOH Radio gaf ze afgelopen donderdag te kennen nog vrijgezel te zijn! Naast haar spetterende voorkomen klinken ook tracks als Powerrave, My Empty Bottle en Separated World regelmatig op de grote feesten.

Outblast kan met recht als nr. #1 hardcore DJ worden genoemd. Zijn eigen concert in het Beursgebouw in Eindhoven was tot de nok toe uitverkocht, zijn nieuwe track Life Sentence For Mankind is alweer te horen op The Box en met boekingen op Masters of Hardcore en DefQon.1 in het vooruitzicht zal zijn ster alleen maar verder rijzen!

Speciaal voor Masters of Rave hebben we ook een bekende DJ uit de buurt van Tilburg geboekt. De DJ die al jarenlang tot de grootste talenten behoort n resident DJ is op de Mania feesten. D-Spirit zal de 013 gebruiken om zijn visie op de hedendaagse hardcore te laten horen.

Hiernaast complementeren DJ J.D.A., Catscan, The Masochist en de Italiaanse DJ Tommyknocker de line-up.

De time-table is als volgt:

21:00 22:00 DJ J.D.A.
22:00 23:00 The Masochist
23:00 00:00 Outblast
00:00 01:00 D-Spirit
01:00 02:00 Korsakoff
02:00 03:00 Catscan
03:00 04:00 Tommyknocker

Masters of Rave zal plaatsvinden op 26 maart in popcentrum 013 in Tilburg, van 21.00 tot 04.00 uur. De voorverkoop is inmiddels in volle gang! Kaarten kosten 18,35 euro (exclusief fee) en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen, die terug te vinden zijn op www.mastersofrave.nl. Indien beschikbaar zijn kaarten op de avond van het evenement aan de deur verkrijgbaar voor 15 euro.

De 013 is vanaf het station Tilburg CS ongeveer 10 minuten lopen. Naast 013 ligt parkeergarage Tivoli, dus als je met de auto komt is parkeren geen probleem. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want je kunt bij 013 voor 5 euro een uitrijkaart kopen. Een uitrijkaart is voordeliger bij een verblijf van 3,5 uur of langer. Zorg dus dat je er vroeg bij bent en geen seconde mist van Masters of Rave!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws