Discothque Royale

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 29 april, Koninginnenacht, presenteert Discothque haar sterkste line-up tot op heden tijdens Discothque Royale in de Cruise Terminal Rotterdam. Vier ruimtes, met alle hun eigen sfeer en beleving, zullen er voor gaan zorgen dat 29 april 2005 een datum is die niet gauw vergeten zal worden.

Le Club, de grootste zaal tijdens Discothque, kent een line-up Koninginnenacht waardig! Drie djs om je vingers bij af te likken en op te eten. Achternvolgens kan je genieten van Youri Donatz, Erick E [3 hr set] en Benny Rodrigues. Deze laatste dj maakt zijn Discothque debuut en zal er zeker voor gaan zorgen dat de dansvloer tot op de laatste minuut vol zal blijven! MCs Nova en Lex Empress zijn de hosts in Le Club. VJ Lenard D|V is verantwoordelijk voor de duizelingwekkende visuals.La Chambre Rouge, de onbetwiste numero uno nachtclub van Rotterdam! Met haar rode doeken, kroonluchters en intieme sfeer zal het publiek keer op keer in extase worden gebracht. Voor deze speciale Koninginnenacht editie zijn er twee djs geboekt die allebei een drie uurs set draaien; Mike van Loon uit de Hed Kandi stal en de onbetwiste Koningin van Ibiza; Smokin Jo. MC Miss Bunty en VJ Ottograph verzorgen respectievelijk de vocalen en visuals.

Funque moi, oftwel Funk Me! De boys van Funk Me, Ron Wood en Andr Dadi, zullen bewijzen
dat hun concept geheel terecht de grootste hype van Rotterdam is! Alle Funk Me avonden kenmerken
zich door volle dansvloeren, lachende gezichten en, niet geheel onbelangrijk, fantastische muziek.
James Brown, Bohannon, Bootsy Collins, etc etc, het zal allemaal voorbij komen.

Copy Cat Club, de allerallerkleinste discotheek van Nederland! Met 25 feestgangers zal de dansvloer de gehele avond bom- en bomvol staan! DJ Plagiaat staat maarliefst 7 uur lang achter de draaitafels en zal het publiek gek maken met platen die door elke dj al 100.000 keer op de draaitafels gelegd
zijn.

Meer informatie en natuurlijk de fantastische fotos van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientt a Discothque!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws