NOW! Everybody RUSH WOW! met Deep Dish (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 29 april (koninginnenacht) organiseert Chemistry samen met EveryBody een grote BASH! in de Rotterdamse Now & Wow. Een knalfeest in 3 zalen waarbij de NOW in gevuld gaat worden door Everybody en de WOW door RUSH. Het resultaat van deze samenwerking is een spectaculaire line-up:



Een veelbelovende samenwerking met zoveel succesingredinten dat we nu al durven te spreken over het feest van het jaar! RUSH is sinds afgelopen zomer de sensationele nieuwkomer in de Rotterdamse clubscene. Elke derde vrijdag van de maand gaat het spreekwoordelijke dak eraf in Off_Corso als de Raw Urban Sexy House van Victor Coral, Brian S en Nickie Nicole het enthousiaste publiek opzweept.

EveryBody is het spraakmakende party-concept van Stef Vrolijk en Nederlands grootste talent Sander Kleinenberg, dat momenteel in Londen, Parijs en New York feesten geeft. Sander behoort internationaal tot de groten der aarde en heeft momenteel een hit met The Fruit. Het duo Deep Dish uit Washington DC behoeft nauwelijks introductie, hun hitsingle FlashDance veroverde ook de commercile hitlijsten en hun producties zijn in menig platentas te vinden.
Verder staan er relatief veel nieuwe namen op het programma: Stef Vrolijk & 16 Bit Lolitas (1 van de meest innovatieve en spraakmakende live-sets van dit moment), The Flexican (aanstormend urban talent), Monica Electronica en Leroy Styles (beiden uit Rotterdam).


Chemistry zal op verzoek van de directie van Now & Wow dit jaar nog 2 x een groot feest organiseren met RUSH in een hoofdrol.
Everybody doet dit jaar naast de Now&Wow ook andere clubs aan zoals, na het succes van de laatste editie op 26 februari, het Paard van Troje op 11 juni en de Pacha in Ibiza waar Everybody dit jaar frequent terugkeert.


BASH 29/04
Vrijdag 29 april 2005
NOW! Everybody RUSH WOW!

Line up: Deep Dish, The Flexican, LuckyDubz, Sander Kleinenberg, Monica Electronica, Sjors & Sjimmie Soundsystem, Stef Vrolijk & 16 Bit lolitas, Victor Coral, J Vodka-Tonic & Mr.Pokoe Twister, Brian S., Seutek, Leroy Styles, Nickie Nicole, R.E.L..

Now & Wow, Maashaven ZZ Rotterdam
23:00 uur 06:00 uur
Voorverkoop: 22,- + fee ( voorverkoop via bekende adressen in NL)
Tickets aan de deur: 25,-

www.chemistry.nl
www.everybodyworldwide.com
www.now-wow.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws