Nieuwe Revu’s Nachttempel top 10: ’t Paard van Troje

Partyscene Redactie | 18 maart 2005
headlines


In tegenstelling tot de meeste clubs, kan bij ’t Paard geen specifieke vaste clubavond worden aangewezen. Wat de club zo populair maakt, is de diversiteit aan feesten in verschillende stijlen die allemaal eens in de zoveel tijd terugkomen. Voorbeelden hiervan zijn Integrate, Everybody, Club Geluk en de maandelijkse Glitterparty. Laatstgenoemde had de organisatie allang afgeschreven, maar de avond blijft lopen als een trein. Dit is te danken aan de onvervalste sfeer die er hangt, mede door de verplichte dresscode en de relaxte mentaliteit.
Verder loopt N.O., de vaste donderdagavond erg goed, een voornamelijk locale avond voor Haagse studenten waar veel bandjes van de Hogeschool optreden. Een andere tak van de programmering is de concerten die gehouden worden binnen de muren van ’t Paard.

Alle clubavonden -underground tot populair-, podia en concerten vormen samen het karakter van ‘t Paard van Troje.

Steun 't Paard in hun stijd!
Is 't Paard jouw favoriete club? Steun dan 't Paard in de strijd om de verkiezing "Nieuwe Revu's Nachttempel Award 2005!" Je kunt elke week op 1 club uit de top tien je stem uitbrengen. Als je stemt maak je daarnaast kans op een aantal interessante prijzen, waaronder een half jaar gratis Nieuwe Revu of 25x2 kaarten voor het Nachttempel eindfeest!

--------------------------------------------

Stem op jouw favoriete club op:

www.nachttempel.nl

--------------------------------------------

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws