Geen Lovefields meer

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 2005 zal er geen Lovefields meer worden georganiseerd. De evenementenorganisatoren Buro Pinkpop, Mojo en Extrema zien af van een verdere samenwerking met betrekking tot dit concept. Extrema lanceert in augustus echter een nieuw en eigenzinnig tweedaags festival op Recreatieterrein De Weerd in Roermond. Multicultureel, ruig, trendverleggend, maar wel met veel love en dance.

Marcel Mingers: Extrema is altijd erg trots geweest op de goede samenwerking met Mojo en met Jan Smeets van Buro Pinkpop. De gedachten over de toekomstige invulling van Lovefields liepen echter te ver uiteen om nog verder samen te werken, maar wij zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Dat is de reden waarom Lovefields niet meer terug zal keren.

Op 13 en 14 augustus 2005 wil Extrema met haar nieuwe concept laten zien wat zij met Lovefields oorspronkelijk voor ogen had. Het nieuwe Extrema evenement wordt een multicultureel belevingsfestival dat toegankelijk zal zijn voor iedereen. Naast een zeer divers aanbod aan muziekpodia, met een cross-overprogrammering tussen pop en dance, is er ruimte voor allerlei kunstvormen en vooral voor veel zelfexpressie en persoonlijke creaties.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws