Rotzooii in het Westergasterras

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 26 maart 2005 organiseert de nieuwe jonge Amsterdamse organisatie Rotzooii (DNA Productions) hun gelijknamige minimal party in het Westergasterras te Amsterdam Westerpark. Dit caf zit gevestigd naast het oude transformatorhuis, tegenover de gashouder. De sfeer op het Westergasterras doet denken aan de Parade. Fijne bijkomstigheid is dat dit caf vriendelijke prijzen heeft. Onder het mom van een chaotische party sfeer en de bezielende leiding van vier nette dj's kan er van 22:00 tot 03:30 gedanst worden op de minimal sound van Boris Werner & Lauruz Lauhaus, Melon en Daniel Sanchez.

De Mono en Vollt residents Boris Werner & Lauruz Lauhaus spelen een thuiswedstrijd en zullen garant staan voor een goede koffer minimal house. Op een evenement als deze mag natuurlijk n van de minimale stratenmakers van Nederland niet ontbreken. Dj Melon is degene die als eerste minimal icoon Ricardo Villalobos naar ons landje haalde. Vaak te bewonderen in een back 2 back set met Ricardo, maar hij zal nu helemaal alleen zijn rommel ten gehore brengen.


Lekker rotzooien op Rotzooii...

Rotzooii organisator en dj Daniel Sanchez zal het karwei op een smerige manier afmaken en de dansvloer in vervoering brengen. Vj superbsurface vult het geheel aan en zal met zijn chaotische beeldmateriaal de gehele puinhoop complementeren.

Zorg dat je erbij bent de 26e maart! Kom vroeg want met maar 400 beschikbare kaartjes gaat de deur meestal voor middernacht op slot!

Datum: Zaterdag 26 maart 2005
Locatie: Westergasterras, Klnneplein
3, 1014 DD Amsterdam Kaarten: 7,50, alleen
deurverkoop
Tijd: 22:00-03:30
Dj's:Boris Werner &
Lauruz Lauhaus, Melon, Daniel Sanchez
VJ: Superbsurface

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws