Nieuw indoor event met Novalectra

Partyscene Redactie | 15 maart 2005
headlines


Novalectra wordt op zaterdag 14 en zondag 15 mei georganiseerd in de Eindhovense Philips-fabriek. Volgens Extrema komt op Novalectra het beste van de hedendaagse elektronische muziek en die van vroeger aan bod, met techno en electro georiënteerde muziek als rode draad. Internationale helden van nu en de pioniers van vroeger zullen op het evenement het publiek door de evolutie van de elektronische muziek leiden.

Onder meer Joey Beltram, Felix da Housecat, Robert Hood, Daniel Bell, Fabrice Lig, Marusha, Stewart Walker, Jacek Sienkiewicz, Ellen Allien, DJ Godfather, Dynamix II, Legowelt Live, DMX Krew Live en Marco Passarani staan op het programma.

Naast muziek is er ook ruimschoots aandacht voor games, films, audiovisuele kunst, soundscapes en nog veel meer. Centraal op het feest staan Detroit en Berlijn, twee steden die tot op de dag van vandaag van grote invloed zijn op de ontwikkeling van elektronische muziek. Er is daar een enorme undergroundscene, die erg bepalend is voor de dance. Naast het nachtprogramma komt er op zondag ook een dagprogramma.

Zaterdag 14 mei 22.00-07.00 uur
Zondag 15 mei 20.00-07.00 uur
Zondag 15 mei 13.00-18.00 uur

Kaarten kosten voor zaterdag 35 euro en voor zondag ook 35 euro (inclusief dagprogramma). Een combiticket voor beide dagen kost 50 euro. De kaartverkoop is al gestart bij Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws