Mathew Johnson @ Ekko (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bij Utrechts meest vooruitstrevende technoconcept Full Spectrum gaat voor de verandering eens niet zomaar het dak eraf. Geen oeverloos vrouwen-en-kinderen-eerst doorbeukende beatstructuren, maar ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon. Gepoogd wordt het volle bereik van techno te bestrijken en zodoende komen natuurlijk ook de subtielere en (dus) vaak onderbelichte subgenres als melodieuze en minimal techno aan bod.

Hooggeerde gasten van deze Full Spectrum zijn de Canadezen Mathew Jonson en Spencer. Jonson is auteur van regelrechte minimalclassics als Typerope en Decompression maar ook een van de mensen achter Cobblestone Jazz. Hij is zonder twijfel een van de hotste producers van het moment en is daarnaast in staat een fantastische liveperformance tevoorschijn te toveren! Onlangs richtte hij zn eigen label Wagon Repair op waar nu net de nieuwe klassieker Marionette is verschenen.

Een van de labels waar Mathew Jonson veel op releast is It Is What It Is (IIWII). Spencer mag zich eigenaar noemen van dit kwaliteitslabel en is tevens een zeer begaafd DJ. Werd dus tijd voor zn Nederlandse debuut!! Zoals altijd doen residents Nuno dos Santos en Bonner ook een dikke duit in het zakje

Mathew Johnson live (Minus/Itiswhatitis, Can)
Spencer (Itiswhatitis, Can)
Nuno Dos Santos
Bonner

Vrijdag 25 maart
Ekko - Utrecht
Entree 8,00
23:00 - 04:00 uur

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws