Eindfeest Dance Parade

Partyscene Redactie | 14 maart 2005
headlines


Zoals vanouds is het enorme eindfeest op het Derde Katendrechtse Hoofd in Rotterdam. In verband met de komst van de Rotterdamse Stoomschip, het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerikalijn, zag het er even naar uit dat de organisatie een andere locatie moest gaan zoeken. Dat is van de baan geveegd, want de gemeente ziet de Dance Parade toch wel als een belangrijk stadsevenement.
Voor de komende jaren staat het Derde Katendrechtse Hoofd vast als locatie voor het eindfeest en dat scheelt de organisatie een hoop kopzorgen. Bert Dijkstra van de St. Rotterdam Dance Parade zegt hierover: “Wij zijn hier erg blij mee. Met name door de toezegging van de gemeente dat we voor het eindfeest de komende jaren gebruik kunnen maken van dit terrein. De afgelopen acht jaar was er tijdens de organisatie van de FFWD Heineken Dance Parade elke keer grote onzekerheid over de lokatie.
En dat is toch lastig als je een parade wilt organiseren waarbij je de route door de stad wilt laten lopen naar het eindfeest. Gelukkig is dit probleem nu voorlopig verleden tijd.”

De Heineken FFWD Dance Parade vindt plaats op zaterdag 13 augustus. De partykaravaan rijdt van het centrum naar de eindlocatie waar de parade feestend wordt afgesloten.

Houd voor meer info ook www.ffwdheinekendanceparade.nl in de gaten.





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws