Paaspop (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Paaspop, dat dit jaar plaatsvindt op 26 en 27 maart, heeft meer dan 80 acts geprogrammeerd (een nieuw persoonlijk record) in 6 tenten. Als n van de laatste is toegevoegd de Freestylers. Dit Engelse producersduo scoorde d zomerhit van 2004 met het nummer Push It, dat in de eindlijst van het afgelopen jaar dan ook eindigde op de derde plaats. Tijdens Paaspop zal de wereldact een zinderend optreden gaan geven in de Extrema-tent.

Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren heeft Extrema bij deze editie van Paaspop een extra tent toegevoegd aan de dance area: Novalectra. Zoals de naam al gedeeltelijk doet vermoeden, staan in deze tent vooral nieuwe, vooruitstrevende elektronische live-acts centraal. Extrema pakt dit jaar meteen goed uit met (inter)nationale toppers zoals de Belgische sexjunkie Stijn, Funckarma, Chicks on Speed, Joris Voorn, Chicken Lips, Secret Cinema en Eboman.
In de vertrouwde tent kun je een echt Extrema-feest verwachten. In een sfeervolle tent brengen onder anderen Benny Rodrigues, Funk DVoid (live), Buscemi, Spektrum, Gene Farris en Freestylers gegarandeerd de handen in de lucht! Warm dus alvast op voor het dancefestival Extrema Outdoor!

De voorverkoop van Paaspop 2005 is gestart. Ticketprijzen: Zaterdag 41,-Zondag 51,-Combiticket 58,-
De festivalliefhebber hoeft zich met Pasen dus niet te vervelen..! Voor voorpret en de volledige line up: www.paaspop.nl

Phono geeft vrijkaarten weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws