24Hour Party ook op Radio538

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag is het zover. Dan wordt de eerste editie van 24Hour Party People gehouden in de Power Zone in Amsterdam. De hoofdact van deze avond is Sister Bliss, een van de leden van Faithless.

De eerste reacties op de titel van het feest waren verbazend, doch positief: Waarom noem je een feest dat maar 6 uur duurt 24Hour Party People? Allereerst wilde de organisatie duidelijk maken dat er een levensstijl mee bedoeld wordt en geen afvalrace voor wie het langste zijn ogen open kan houden. Het is een evenement voor iedereen die 24 uur per dag zin in een feestje heeft en al die mensen die ieder weekend het nachtleven induiken op zoek naar gezellige feesten die niet zozeer gebonden zijn aan 1 soort muziek, maar die van alles wat mee willen pikken.

Die diversiteit wordt ook opgezocht met 24Hour Party People.
Dat het evenement niet onopgemerkt is gebleven bij de media, blijkt uit het feit dat 24Hour Party People! nu al de hele week op radio 538 als hotspot wordt aangeschreven. Volgende week zal het evenement ook uitgezonden worden op radio 538, bij welk Van Diepens Dance Department (tijden nog onbekend). Voor iedereen die er zaterdag aanstaande niet bij kan zijn, maar nieuwsgierig is naar de muziek van Sister Bliss: stem op 19 maart je radio af op Radio 538.

Zoals gezegd, het belooft een mooie eerste editie te worden. Ook qua decoratie en indeling van de zaal is de organisatie druk bezig geweest om de boodschap zo goed mogelijk over te kunnen brengen en uiteindelijk de eerste editie van dit nieuwe initiatief klinkend te laten slagen.

De tweede editie van 24Hour Party People in de Powerzone staat gepland op 14 mei met o.a. Kevin Saunderson, Benny Rodrigues, Eric de man, Joost van Bellen en Don Diablo.
Zie voor meer info www.fcamusic.nl of www.xcess-events.nl

Datum: 12 maart 2005
Tijd: 23.00 05.00
Locatie: Powerzone, Spaklerweg, Amsterdam
Entree: Voorverkoop 12,50 (ex. fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws