Gouden Kabouter Awards: stem op Phono!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze en nog veel meer onzinnige vragen worden beantwoord tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Kabouter Awards. Er worden echter ook prijzen vergeven in serieuze categorien als Favoriete DJ, Beste Nieuwe Initiatief, Beste Feestorganisatie en Meest Originele Flyerontwerp.

De Gouden Kabouter Awards is een initiatief van DJ Fanclub. Oprichters Jack Aarts (fotograaf & DJ) en Maz Weston (programmamaker Paradiso) brachten het eerste nummer van het underground tijdschrift DJ Fanclub Magazine in 1993 uit als een soort Priv voor de uitgaansscene. Het doel was om een beetje fun terug te brengen in de steeds serieuzere en commercilere partyscene in Nederland. Wat begon als een op A5 formaat gekopieerd fanzine voor de Amsterdamse incrowd, groeide uit tot een initiatief met landelijk bereik, via paginas in Slam! en BG magazine en de internetsites van Partyscene en DJ Fanclub. Tegenwoordig is DJ Fanclub ter gast bij Release magazine.

De Gouden Kabouter Awards werden ooit bedacht als een parodie op Hollywoods Oscar uitreikingen. Inmiddels is de uitreiking uitgegroeid tot een spannend evenement voor de hele Nederlandse clubscene en een belangrijk punt in de jaarlijkse sociale agenda voor menig bekende DJ en feestorganisator. Ook de manier van stemmen voor de Kabouter Awards is veranderd van door post en fax opgestuurde formulieren in een internet-gebaseerd systeem met de capaciteit om mensen uit het hele land te bereiken.

Op maandag 14 maart 2005 vindt de negende editie van de Gouden Kabouter Awards plaats in Paradiso, Amsterdam. Tal van uitgenodigde DJs en organisaties geven acte de prsence. De presentatie is in de deskundige handen van MC Buttslammer, muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jack Undercover, Boulderdash en Luid&Duidelijk brengen entertainment de zaal in en visuals worden gemaakt door VJs Vision Impossible.
Iedereen kan zijn stem uitbrengen vanaf 1 maart op: www.djfanclub.nl

Stem op Phono en help ons aan een Gouden Kabouter Award!

Datum: maandag 14 maart 2005
Aanvang: 22.00 uur
Open: 21:00 uur
Entree: 10 euro inclusief daglidmaatschap
Voorverkoop bij AUB en postkantoren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws