Miami WMC preparty

Partyscene Redactie | 4 maart 2005
headlines


Van 22 tot 26 maart wijkt de hele dancescene uit naar Miami om te feesten, te netwerken en deals te sluiten. Dit jaar wordt er nog grootser uitgepakt, want WMC bestaat 20 jaar! Het hoogtepunt van de week is de uitreiking van de Dance Awards! Met Tiesto op #1 en Armin van Buuren op #3 op de wereldlijst speelt ons kikkerlandje een belangrijke rol tijdens WMC.
AMS bookings is verantwoordelijk voor de Nederlandse showcase tijdens de conventie en in Panama krijg je donderdag 17 maart een tweede voorproefje!
Je maakt een denkbeeldige trip naar Miami met echte stewardessen. Het inleveren van je boadringpass kan je een bruiningskuur bij Sundays opleveren. Aangekomen wordt je geëntertaind door dj’s Gene Farris (US), Denniz (BED-Hotel Arena), 100% Isis, Mason, Lady Ace & Jørgensen, bijgestaan door vj's SNOW. Zij bezorgen beelden uit het hippe Art Deco District Zij worden begeleid door live muzikanten, zangeressen (o.a. ZoëXenia) en zanger Berrier en ook door Norman Soares (percussie), Z-DiF (trompet), MG Bass en Marlon BrandO zijn van de partij. Special guests zijn 100% Isis en Gene Farris. Je waant je in Miami met beelden van SNOW vj’s. Vanaf 23:00 tonen de hippe modelabels Chick On A Mission en GSUS hun zomercollectie tijdens een zeer unieke show.

Kaarten winnen? Check de win-rubriek!

Donderdag 17 maart
Panama Amsterdam
Entree € 8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws