Gielen onder contract bij Serious AM (UK)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Opnieuw een sprong voorwaarts voor de Nederlandse DJ Johan Gielen: hij staat per april 2005 onder contract bij het prestigieuze Serious Artist Management (UK). Serious AM heeft al grootheden als Judge Jules en voegt daar nu n van de beste DJs van de wereld aan toe.

Johan Gielen scoorde afgelopen jaar al hoog in zowel de DJ Mag lijst (nummer 28) en de Nederlandse Dutch DJ Award (12). Met de switch naar Serious Artist Management ligt de lat voor de populaire DJ nog iets hoger. De verwachtingen van zowel Serious AM als Johan Gielen zijn hoog gespannen. Gielen heeft al een flink aantal jaren een stijgende lijn te pakken, met steeds meer boekingen. Hij ontbreekt op geen enkel groot evenement. Dit jaar liet hij nog overtuigend een volgepakte mainstage op Trance Energy zien waarom juist hij Mister Trance Energy is met een hoog gewaardeerde, energieke set.

Gielen is tegenwoordig net zo vaak in het buitenland te vinden als in Nederland. Van Maleisi tot aan Japan, van Polen tot het Verenigd Koninkrijk: Gielen is een graag geziene DJ. De eigen sound van Gielen wordt hoog gewaardeerd in Nederland en ver daarbuiten. Dat juist Serious AM en Gielen voor elkaar hebben gekozen, is dus niet zo vreemd. Serious Artist Management geldt als n van de meest professionele agenten in het veld. Het netwerk van Serious Artist Management is n van de meest uitgebreide in het vakgebied. Het bedrijf is verantwoordelijk voor succesvolle eigen feesten als Dusted en Serious, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten (zoals in de befaamde Pacha op Ibiza).
Naast Gielen en Judge Jules heeft Serious AM ook grote namen als Eddie Halliwell, Sonique, 2Funky en Matt Hardwick in de stal. Gielen is de eerste Nederlandse DJ voor Serious, hetgeen geldt als een unicum.

Serious Artist Management heeft Gielen voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland exclusief onder contract, de rest van de wereld is non-exclusive. Gielens eigen producties blijven overigens verschijnen op het eigen platenlabel Tunes 4 You. Het contract met Serious Artist Management betekent vanzelfsprekend dat Gielens verbintenis met de Dutch DJ Agency eindigt. Dat is in goed overleg gebeurd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws