Zondagavond wordt weer leuk: Fte vieren in de Sinners

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is weer tijd voor een nieuw, fris & fruitig feest voor op de zondagavond! Wat dacht je van een lekker gezellig zondagavondje met lekkere hapjes, cocktails, en goede muziek gedraaid door djs Erick E, D-Rashid, Mea-Culpa en Stefano? Maar vooral: leuke mensen? Waar een goede sfeer centraal staat?

De tweede zondag van maart om 17:30 gaan de deuren van de Sinners open en ben je van harte welkom om mee Fte te vieren.

Tja, het dilemma van de zondagavond; ga je je roes uitslapen of wil je het gevoel van de avonden daarvoor herleven en ga je dus naar weer een groot knalfeest?

Met slappe ledematen rol je je bed uit om naar de douche te kruipen, je afvragend of je nog steeds dronken bent of dat de kater reeds zijn intrede heeft gedaan.

Maar, een uurtje later hoor je uit je geluidsinstallatie die muziek waar je gisteren nog zo los op bent gegaan, je draait het volume iets hoger en.. je voelt je al weer stukken beter. Eigenlijk krijg je al wel weer zin in gezelligheid en lekkere muziek op om te bewegen.

Geen gezeik en gewoon relaxed feest vieren. Lekker bewegen op de afwisselende muziek als funky, latin-, groovy- en deephouse en disco- en houseclassics.

En aan het einde van de avond ben je weer helemaal bijgekomen van het zware weekend.. Vive la Fte!


Naam: Fte
Lokatie: Sinners (Amsterdam)
Datum: 13 maart 2005
Tijd: 18:30 1:00
Lineup: Erick E, D-Rashid, Mea-Culpa, Stefano

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws