MdH 0.4 (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De initialen MdH staan voor Michel de Hey, Rotterdams bekendste dj. De cijfers 0.4 verraden dat dit de vierde editie van zijn eigen serie feesten is. Het idee hierachter is even helder als eenvoudig: de Hey nodigt op de beste locaties in Nederland een aantal van zn favoriete DJs uit en draait zelf een extra lange set.

De premire van MdH viel vorig jaar samen met de cd-release in Las Palmas. Hierna werd Off_Corso aangedaan en nu strijkt Michel de Hey voor de tweede keer neer in het Haagse Paard van Troje. Op MdH trekt Michel flink wat tijd uit voor een Extra Large set. Ook deze keer is het raak met maar liefst 4 uur de Hey non-stop achter elkaar.

De muzikale vrienden die hij dit keer meebrengt zijn niemand minder dan Secret Cinema, Jay Samuel, Stef vrolijk & 16bit lolitas en Valdez. Jay Samuel is bekend als techno-dj uit Rotterdam die garant staat voor een droge, minimale stijl. Stef Vrolijk & 16 bit lolitas behoeve eigenlijk geen introductie meer. Met hun diepe vooruitstrevende sound zullen zij weer een schitterende set neerzetten. Valdez, van oorsprong Chileens, wordt beschouwd als de new breed van de Nederlandse techno en draait van freaky beats tot funky freaks; you never know what to expect!


Speciale gast op deze derde MdH is Secret Cinema. En die is deze avond wel heel speciaal want een van de beste techno live-acts van ons land viert zijn verjaardag!! En wie is er niet in een good mood als ie jarig is?!?


Naam: MdH 0.4
Locatie: Paard van Troje (prinsegracht 12, Den Haag)
Datum: 12 maart 2005
Line-up: Michel de Hey, Secret Cinema (Birthday liveset), Jay Samuel, Stef Vrolijk & 16 bit lolitas, Valdez
Tijd: 23:00
vvk: 15,- (ex fee)
Vvk adressen All ticketbox outlets/ callcenter 0900-9393 / www.ticketbox.nl
Den Haag: Hype (Prinsestraat 4) t Paard van Troje (Prinsegracht 12). Confused (van Diemenstraat 128 130)
Rotterdam: Hype (Witte de Withstraat 30)

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws