Boys Are Stupid! (But they are Invited...)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 10 maart maakt gelegenheidsorganisatie Boys Are Stupid gebruik van het project Heineken Invites in Nighttown Rotterdam. Boys Are Stupid heeft het grootste Nederlandse technotalent Joris Voorn (I Love Techno, Awakenings enz.) uitgenodigd om samen met nieuw talent een kleinschalig en funky feestje neer te zetten. Dit in combinatie met de sfeervolle locatie, originele acts en een mooie aankleding geeft de perfecte ambiance voor een knallend avondje!

Boys Are Stupid is opgericht om de verjaardagen van Renate en Djaminah, twee technofreaks, te kunnen vieren op de manier zoals dat het beste bij deze feestbeesten past. Een stijlvol feestje dus! De organisatie bestaat uit studenten, die via het project Heineken Invites in ruil voor studiepunten het feest mogen organiseren. Kortom, een professionele opzet en daarom komt niemand minder dan Joris Voorn 2 uur lang LIVE optreden! Samen met de upcoming talents Dj Jar (013, City Sounds, PureDJ), Harm Rhebergen & Jeroen (back-to-back) en Gino & Steve Clarkson (back-to-back) wordt het een gevarieerde avond van electro tot techno tot schranz. En iedereen is invited, ook alle boys!

Hoewel Heineken Invites de mogelijkheid biedt om het feest 'gratis' te organiseren, draait de organisatie wel zelf op voor de kosten van het entertainment. Verder vraagt Nighttown een borg om een minimum baromzet te kunnen garanderen. Maar volgens Reinier Berns, de begeleider bij Nighttown, is de kans dat de organisatie de borg niet terug krijgt erg klein. "Het aantal drankjes dat verkocht moet worden, is goed haalbaar". Toch hebben Renate en Djaminah besloten om aan iedereen vijf euro entree te vragen. Een verjaardagscadeautje is natuurlijk niet verplicht!

In het kort:
Boys Are Stupid! (But they are Invited...)
10 maart 2005, 23.00u - 05.00u
Nighttown, Rotterdam
www.boysarestupid.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws