Motion bijna jarig

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het aftellen is begonnen! Motion is bijna jarig. Zaterdag 23 april 2005 viert Motion haar 2-jarig bestaan met een groots feest in Hotel Arena Tonight. Niemand minder dan Kevin Saunderson zal die nacht zijn opwachting maken. Om alvast in de feeststemming te komen, organiseert Motion voor die tijd een kleinere, exclusieve editie van Motion.

Volgende week zaterdag 26 februari laat Motion weer van zich horen. En hoe! Op de Supperclub Cruise te Amsterdam zal een zeer bijzondere editie van Motion plaatsvinden. Het wordt een kleine editie qua bezoekersaantallen, maar een grootse editie qua line-up en sfeer. In een eerder persbericht over dit exclusieve feest werd melding gemaakt van een mystery guest. In verschillende internetforums wordt druk gediscussieerd over de mysterieuze djs. Grote namen passeren hierbij de revue. Motion wil graag een aantal van deze geruchten ontkrachten, maar tegelijkertijd niet bekend maken wie de hoofdact is. Daarom is besloten zijn bijnaam bekend te maken. De hoofdact is namelijk niemand minder dan de Miles Davis of techno!

Ter ere van dit exclusieve feest op de Supperclub Cruise is er een geheel nieuwe Motion website gelanceerd. Beknopte informatie over het 2-jarig bestaan op 23 april in Hotel Arena Tonight en alle informatie over de pr-party van 26 februari op de Supperclub Cruise is te vinden op www.club-motion.nl. Tevens zijn hier enkele hints te vinden die het publiek op weg kunnen helpen bij het raden van de line-up van de 26e.

Vanwege de geringe capaciteit van de boot zijn er niet veel kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Dat geldt ook op de avond zelf. Om 00.30 uur begint het boarden en om 01.30 uur is het: Alle hens aan dek! Mensen die na 01.30 uur bij de aanlegsteiger achter het Centraal Station aankomen, zullen daar dus geen boot meer vinden!

Kaarten kosten slechts 19,50 (excl. fee) in de voorverkoop en zijn nu te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl) en Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale winter sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kan je terecht op www.club-motion.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws