Loveboat 2.0 met Erick Morillo

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Loveboat bestaat 10 jaar! Zaterdag 5 maart viert Beads&Healers het 10 jarig bestaan van de Loveboat op de OCEANDIVA. Superstar dj Erick Morillo wordt voor dit jubileum speciaal overgevlogen om samen met resident dj The Funky Bastard de boot te rocken.

Het is 16 februari 1995, een feest in Amsterdam op 2 boten met djs Dimitri, Marcello, The Funky Bastard en Natarcia, de Loveboat is geboren. In 1e instantie 3 keer per jaar, tot de RoXY afbrand en vele partygangers dakloos worden. Onder leiding van Edwin Petersen gaat de Loveboat dan verder als maandelijkse avond, met als vaste residents Erick-E en The Funky Bastard. Na 3 jaar lang uitverkochte avonden wordt de stap naar de nieuwe, grotere OCEANDIVA gemaakt en gaat het feest verder als Loveboat2.0. Hoogtepunten uit de Loveboat historie zijn de o.a. de desert feesten in Eilat (Isral), het jaar erop in Mykonos, de BG Dance Award voor het beste feest in 2003, en vele topavonden op de Ameland en OCEANDIVA.

Het is nu 2005. De loveboat2.0 staat nog steeds voor een unieke feestambiance met wisselende line-ups, vernieuwende decoratie en heftig entertainment, op een boot!

10 jaar loveboat staat in het teken van lust.

Lustful Lita confesses:
Dear Father, forgive me for I have sinned. My husband was abroad...
I was overcome by indecent feelings when I saw the sweaty gardener weeding between my roses. It wouldn't be long for him to pluck mine.'

De wereldwijde vertegenwoordiger van de Loveboat sound, Erick Morillo is DE dj om dit jubileum te illustreren.Hij brak door met de wereldwijde hit I like to move it als Reel 2 Reel. Tegenwoordig is hij dj, labelbaas van het succesvolle Subliminal imperium en zelfs presentator van MTV awards. Hiernaast blijft hij aan de lopende band produceren met als laatste wapenfeit zijn album My world waarop hij o.a. met P. Diddy en de Audio Bullys en samenwerkt.

Host van de avond is Loveboat2.0 voorman The Funky Bastard, al 10 jaar lang brengt hij de loveboat in vervoering met zijn diepe grooves. Alvorens Erick Morillo met zijn exclusieve 4 uurs set begint stippelt hij de muzikale koers uit.

In the sanctuary draaien djs Edo Salgado en Svendex een warme mix van world beats/future beats/soul en funk.

Naast het vaste Loveboat2.0 entertainment wordt er flink uitgepakt met nieuwe acts, imposant decor en een historisch video-overzicht.

Healers & Beads presents: Loveboat 2.0!
Powered by: ABSOLUT vodka, Piper-Heidsieck, Red Bull, Havana Club, Becks, Focus




Loveboat2.0 Lust
3rd edtition based on the 7 sins

Saturday 5th march
Passenger Terminal(PTA), Piet Heinkade 27, Amsterdam

Convent:
Djs: Erick Morillo, The Funky Bastard

Sanctuary:
Djs: Edo Salgado, Svendex

Entrance 25,- incl. wardrobe, excl. presale
Boarding 23.00
Sailing 01.00 03.00
End 05.00

www.loveboat2.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws