Space is the place (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De legendarische Gashouder in Amsterdam is back in business en Supernatural wil deze superlocatie maar al te graag inwijden.Op zaterdag 12 maart 2005 wordt de voormalige gasfabriek omgebouwd tot een funk arena. Te beginnen met een spetterend live optreden van the Godfather of acid-jazz-funk, Roy Ayers (USA). Ayers is de groove- en grondlegger van de jazz-funk, een genre dat hij met zijn supergroep Ubiquity ontwikkelde in de seventies, na vier wilde jaren met fluitspeler Herbie Mann. De vooruitziende vibrafonist experimenteerde volop met wah-wah en fuzz, en liet zijn liefde voor jazz en rhythm & blues ineenvloeien met zijn interesse in latin, funk en dansmuziek. De Roy Ayers Sound was geboren.

Daarna: de Fingersnappin Ass Shaking Soundz van Amsterdams helden Phil Horneman, KC The Funkaholic & Supernaturals trots DJ Svendex. Van Funk naar Beats met tot slot als afsluiter the freaky French House of Etienne de Crecys Superdiscount 2 feat. Alex Gopher en Julien Delfaud. Naast deze wel heel speciale line up brengt Supernatural natuurlijk meer: wat dacht je van een Brasilian bar, chips corner, moving visuals, een Soulfood Area, de Funk Basar, Funkin theatre acts en oldskool retro deco.

Meer weten? www.spaceistheplace.nl!

Supernatural is taking the next step; will it prove to be a Giant Leap? The Gashouder is the ultimate place to escape Gravity and celebrate the Weightlessness of Space.

Line-up:
Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds)
KC The Funkaholic (Kindred Spirit)
Svendex (Supernatural)

Roy Ayers & Ubiquity (Seventies Acid-jazz-funk Legend)

Etienne de Crecy (Superdiscount, France)
Alex Gopher & Julien Delfaud (Solid, France)

Vjs Outoforder
MC Jeff

Datum:
Zaterdag 12 maart 2005

Locatie:
Gashouder, Haarlemmerweg 8-10, Amsterdam

Tijd:
21:00 uur 06:00 uur

Presale:
Presale: 25,00 inclusief fee

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws