T-Licious, the mobsters edition (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wat brengen kernwoorden als intimiteit, gezelligheid en kwaliteitsmuziek bij elkaar? Precies! De juiste locatie, leuke mensen en de juiste dj's! Met deze gedachte in het achterhoofd is de kersverse organisatie 'Partyficial Intelligence' de afgelopen maanden aan het werk gegaan. Het resultaat daarvan heeft geleid tot een geslaagde eerdere editie van T-Licious, afgelopen januari.

Na het speculeren over een geschikte locatie voor het nieuwe thema 'Mobsters', kwam Partyficial Intelligence tot de conclusie dat het Westelijk Handels Terrein in Rotterdam uitermate goed aansluit op haar concept. Daarom strijkt Partyficial Intelligence met T-Licious neer in club/restaurant de Loft, wat ruimte biedt voor maximaal 250 danceliefhebbers.

Met het thema 'Mobsters' gaan we even terug naar de jaren '20! Waan jezelf in de tijd dat topgangsters als Al Capone, Bonny & Clyde, Lucky Luciano en John Gotti de dienst nog uitmaakten. Verwacht daarnaast de lekkerste muziek van de volgende dj's:

- Edwin Bazen (Las Palmas, Roxy)
- Sandeep (Temporary Playground, Love2party)
- Taras (Temporary Playground, EQH)
- Swan (Partyfycial Intelligence)

Om de avond compleet voor je te maken bieden we elke bezoeker aan het einde van de avond een handige gadget en een ander leuk presentje aan. Meer info over het thema, de organisatie Partyficial Intelligence en de kaartverkoop vind je op de site van T-Licious, the Mobsters edition: www.t-licous.nl

T-Licious: the mobsters edition
5 maart 2005
23.00 05.00
12,50 voorverkoop, 13,50 aan de deur
De Loft, Van Vollehovenstraat 15 Rotterdam
www.t-licious.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws